2777
2789
عنوان

الان دارم پنکیک درست میکنم یهو یکی گفت 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 102 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشوم 😂 حالا انگار خدا بیکار نشسته بامن لج کنه😂

ما شانس نداریم خدا دعاهای خوبمونو نمیبینه ولی این چیزارو که میگیم میگه عه حالا بهت میگم😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

جات خالی منم دارم جیگر تو پیاز سرخ میکنم ..دور از چشم شوهرم یه تیکه بزرگ ازشو تیکه تیکه کردم رفتم پایین گذاشتم لب باغچه واسه گربه های محل ...پیش پیش کردم صداشون زدم بیان بخورن جون بگیرن😂هرچند که درو باز کردنی شوهرم گفت کجا میری؟؟گفتم ظرف از دستم افتاد تو خیابون میرم بردارم..گفت ظرف با محتویات داخلش افتاد دیگه....تو راه پله صداش میومد مرگ من دیگه از جیگرا نده به گربه ها کلی پول دادم😂😂😂😂😂😂😂 منم همچنان انکار که ندادم بابا ساکت شو دیگه ....سگامم که آنقدر خوردن هر کدوم بجا افتادن ....موندم سر شام خودم چی بخورم با پیاز باید سرگرم شم الکی مثلا جیگره که نفهمه کم شده 😂😂😂😂😂😂

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
میدونی همون دستور پخت دادنع حواسمو پرت کرد و دیگ نترسیدم😂

چیزی نیست صدای ذهن هست😁

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
جات خالی منم دارم جیگر تو پیاز سرخ میکنم ..دور از چشم شوهرم یه تیکه بزرگ ازشو تیکه تیکه کردم رفتم پا ...

لااقل بزاشون جیگر مرغ بگیر جیگر گوسفندو خودت بخور😂😂😂

لااقل بزاشون جیگر مرغ بگیر جیگر گوسفندو خودت بخور😂😂😂

عادتم شده خواهر ..‌‌‌‌‌دست خودم نیست کلا غذا که میپزم باید سهم گربه های خیابونم بزارم اول کار ...حالا چقدر غذا خشک میخرم ولی باز میگم ممکنه بو بهشون بخوره...سگامم ک سیرمونی ندارم آشپزخونه میرم زیر پامو نگاه میکنم میبینم چهارتا چشم گردالی دارن نگام میکنن زبوناشونو بیرون میارن هی میکنن تو دهنشون خب دلم ضعف می‌ره واسشون تمام مرغوب گوشت‌های غذا و میدم بهشون ...بدبخت شوهرم فقط استخون منم که فقط نگاه😂😂😂عاصی شده شوهرم از دستم ...تازه. همون استخونم نمیزارم غضروفشو بخوره چهارچشمی مواظبم نجوعه...میگه آرزو دارم اینهمه مرغ و گوشت میخرم مث آدم کاملشو‌بخورم نه اینکه از سر و ته تیکه ها زده باشی

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
عادتم شده خواهر ..‌‌‌‌‌دست خودم نیست کلا غذا که میپزم باید سهم گربه های خیابونم بزارم اول کار ...حال ...

باور کن اون مرد ببشتر ب گوشتو جیگر نیاز داره😂😂😂😂

باور کن اون مرد ببشتر ب گوشتو جیگر نیاز داره😂😂😂😂

خودشم میگه