2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لامصب خیلی گرونه گل محمدیآخه من دارم خاکشیر میخورم شب و روز قبلا جواب میدا الان جواب نمیدهعریزم‌من ...

بخاطر بواسیر مقعدت تنگ شده برا همین باید فشار بدی این فشار هم شقاق رو بدتر می‌کنه هم بواسیر باید التهاب رو از بین ببری تا بهتر بشی بنظرم جراح برو معاینه شو 

روغن زیتون بخور راحت میشی بعد هر وعده غذایی یک قاشق روغن زیتون با یک لیوان آب اگر یبوست شدید و قدیمی ...

اخه عزیزم‌من زخم دارم 

یبوست نیستم ک

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
با روغن زیتون مقعدتو چرب کن فقط اینجوری خوب میشی روغن زیتون هم زخمتو خوب میکنه هم عضلات و شل میکنه

بابا کل پمادا رو زدم 

حالا چرا روغن زیتون 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بابا کل پمادا رو زدم حالا چرا روغن زیتون

منم یکبار اینطور شدم هیچ پماد پ دارویی تاثیر نداشت فقط روغن زیتون کارامد بود چون روغن زیتون خاصیت شل کنندگی داره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
منم یکبار اینطور شدم هیچ پماد پ دارویی تاثیر نداشت فقط روغن زیتون کارامد بود چون روغن زیتون خاصیت شل ...

روغن زیتونش شاید خوب بود 

چ مارکشو بگیرم؟ مالشی؟

یبوست با نفخ بدبو ترکیب برنده اس بعد اجابت مزاج توالتو باید پر کنی از عطر و ادکلن و اسپری بیچاره کاش ...

ب جای این حرفا راهکار میدادی

روغن زیتونش شاید خوب بود چ مارکشو بگیرم؟ مالشی؟

مارک خاصی نبود فک کنم از اینایی بود که روغن گیریا دارن ینی تصفیه شده و شرکتی نبود 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹