2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه کاری کرد شوک عصبی خیلی بدی به من وارد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 26 پست
مدیر نداره که کلا دو طبقه هست حب هر روز تو راه پله که مکان عمومی هست سر و صدا میکنن اصلا افغانی هستن ...

چرا عوض نمیکنین خونتون

بااین شرایط منم دیونه میشدم 

هرچقدر بگی گوش نمیدن که 

حابجا شو خلاص

اسی کاری با بحث تو و همسرت ندارم ولی دوسه تا همسایه ی زبون نفهم دارم که تو تابستون تا ۳ صبح جمع میشد ...

منم باید بذارم واسه فروش صابخونش اومده میگه هر کی دیگه هم بیاد همینه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افغانی همین مدلی خونه میگیرن اولش دوسه نفرن بعدش تو هرخونه ۱۰ نفر میشنخوب وقتی جمعیتش زیاده بره خونه ...

اره دیگه بیشعور اول اون میحواست منو بزنه زنیکه سلیطه بعد زنگ زد شوهرش گریه که بیا این داره منو میکشه شوهره اومده بود منو بکشه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
چقدر تند خویی،به همسرت گفتی از خونم برو بیرون؟؟اول میخواستم فقط به همسرت توهین کنم بعد که تا آخر خون ...

وااااااندیدی میگم شوهرم جلو همه رید بهم؟ فقط همون یه تیکه رو خوندی؟ جلو همه اومد به جای حمایت گه نکرد پیشکشش حرف بد زد اینطوری سکه یه پول شدم بعدش گفتم بره بیرون چون دیگه اصلا دلم نمیحواست ببینمش. 

بعدم میگه غیرتی شدم مردها داشتن تو سینتو نگاه میکردنپایین یه دونه مرد هم دم در نبود همه زنها هم منو ...

همه اینا رو زر مفت زده...

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

منم باید بذارم واسه فروش صابخونش اومده میگه هر کی دیگه هم بیاد همینه.

به صابخونه بگو طبق عرف خونه اجاره بده 

بخدا منم مستاجرم دوتا بچه دارم کل تابستون یه لحظه نداشتم  بچه هام سرو صداشون کسی رو اذیت کنه 

ولی از شانسم هرجا میرم بیشتر وقتا تو فصل تابستون و تعطیلی مدارس عذاب میکشم 

این برادر دو قلو شوهر من ه طرف هر کسی هست که با من مشکل پیدا کنه یعنی عاشق ش میشه

ووای شوهر منم هیچوقت پشت من در نیومده من مردهایی دیدم زنشون مقصره اما بازم طرف زنشونن. 

خیلی حسرت میخورم به اونایی که شوهراشون تکیه گاهشونه. 

و داشتم به این فکر میکردم اون با کسی دعواش بشه من طرفو جررررر میدم. اونوقت اون اینطور خاک تو سرش. 

غلط میکرد مگه شهر هرته که می‌خواست بزنتت چه پررو شدن

اره دیگه بعدم شوهرش میگفت دستت بهش، میخورد میکشتمت گفتم بیخود کردی زن تو میخواست منو بزنه اینقدرم مظلوم نمایی میکرد برا شوهرش. 

حالا چرا سرمن خالی میکنی وقتی به شوهرت گفتی ازخونه بزن بیرون بحث نیست عجباااا.... حالااینکه شوهرمن ک ...

بابا بعد این که شوهرم جلو همه بهم حرف بد زد گفتم بره بیرون هنوز نمیتونم کارشو هضم کنم که این حرفو جلو همه بهم زد. 

اره دیگه بعدم شوهرش میگفت دستت بهش، میخورد میکشتمت گفتم بیخود کردی زن تو میخواست منو بزنه اینقدرم مظ ...

نه دیگه تو که باهاش بحث شد همون لحظه باید زنگ میزدی صابخونه ش میومد  میگفتی یا مسناجرتو درستش کن یااینکه اینجا هر آسیبی به من برسه مقصر تویی 

چون داری میبینی مستاجرت با ۶ تا بچه ی شلوغ  جاش طبقه دوم و خونه طبقاتی نیست 

نه دیگه تو که باهاش بحث شد همون لحظه باید زنگ میزدی صابخونه ش میومد میگفتی یا مسناجرتو درستش کن یاا ...

اره دیگه بعد صابخونههه اومده میگه هر کی دیگه بیاد همین وضعه خب چون زبون نفهمه بهش زنگ نزدم من زنگ زدم ۱۱۰چون میخواست منو بزنه. شوهرمم که انگار نه انگار تازه بعدم رید بهم.