2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 99 پست
شاید قسمت اینه که شما باهاش زندگی نکنی الان عوض میکرد بعد همین اخلاقش بود شاید اینم کمک خداست به شما

من سپردم ب خدا و امام رضا میگم هرچی خدا بخاد منم راضی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یا خدااا بقران اینا خیلی سمی ان لطفا دور شو ازشون تموم جوونی و ایندت از بین میره

حالا مونده تا سم بودنش رو بخام بگم

درکل من خب حاضر جوابم اینو خودم میدونم اما حقم کارای اینا نبود

این ادم ب مادرشم فوش میده ناموسی ظرف سمتش پرت میکتهبا زن داداششم سابقشو داشتهفقط بامن اینمدلی نیست

ببین منم یک سال و نیم با یه نفر عقد بودم دقیقا فحش میداد حتی مامانشم میزد ویژگی خوبم داشت ولی کلا منفیاش بیشتر بود من قهر کردم اومدم خونه بابام منم دقیقا بهشون گفتم خونه کنن به نامم به جا مهریم نکردن بابامم گفت باید جدا بشی باز دلم بود برگردم ولی بابام نزاشت پشتم بود بابام  درسموم خوندم رفتم دانشگاه یک سال تمام گریه کردم بعد یک سال با یکی دیگه عقد کردم کاملا سنتی اولش سخت بود ولی الان ۸ساله گذشته همدیگر خیلی دوست داریم یه دخترم داریم زندگی دومم خیلی بهتر بود به کسیم که فکر نمیکنم شوهر اولمه بخدا یه سال بعد عقد خوراکم گریه بود چون خیلی دوستش داشتم اما الان میگم خداروشکر جدا شدم یه حکمتی داشت میخوام بگم خیلی سختی داره ولی عاقبتت خوب میشه به دردت نمیخوره 

ببین منم یک سال و نیم با یه نفر عقد بودم دقیقا فحش میداد حتی مامانشم میزد ویژگی خوبم داشت ولی کلا من ...

فقط فوشت میداد؟؟یا تهمت ناموسی میزد بهت یا مثلن چاقو اینام کشیده بود؟

راضی از زندگیت؟اخلاق بد شوهرت چیه؟

من بچه هام بزرگن 

اخلاقای بد زیاد داشته 

ولی الان دیگه باهم راه میاییم 

الان دیگه کل اخلاقا شو میدونم 

اوایل زندگی مشکلات زیاده 

چون اون تو یه خانواده بزرگ شده من یه خانواده دیگه کلا اخلاقا همتراز نیستن مشکلات هم زیاده 

مثلا شوهر من عاشق مادرش بود که خونمون جدا بود ولی روزی ۲ بار باید میرفت 

کلا حق و ناحق حق با مادرش بود 

مثلا خیلی بد دل کلا اخلاقش عوض شده 

یه وقتا فکر میکنم حالا زیاد بهم فرصت نمیدن 

یا اوضاع  زندگیشون واقعا خوب نیست