2777
2789
ن از واجباته😂😂😂

لامصب واجب مسواک واجب شارژره اخه خط چشم ،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاب عکس پدرم

اسناد و مدارکم

طلاهام و گوشیم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

چ تاپیک خوبی 

من زنی بودم خیلی سر وسایلخونه حرص میخوردم همیشه دنبال بهترینا بودم هرچی دیزاین ظرف هرررچی 

دوماه پیش متوجه اعتیاد همسرم شدم فقط اومدم وسیله جمع کنم برم فقط به رفتن فکر میکنم اومدم خونه چرهیدم دور خودم 

چرخیدم چرخیدم 

هیچ چیزی نبود ک واقعا بخام باخودم ببرم! 😭هیچ چیزی واقعا بنظرم ارزش بردن نداشت 

حتی لباس هم نبردم چون ۱خواهر هم سن دارم  لباسا همو میپوشیم 

مانتوی تنم کفش پام شناسنامه قباله ازدواج و تمام  

البته همسرم هنوز تو دام کامل نیفتاده بود و اولاش بود با پیگیری خانواده ها قطع کرد و من برگشتم اما از وقتی برگشتم ادم دیگه ای شدم 

خانما به ولله جوش نزنین جوش ظرف و بشقاب و میز و تخته نزنین چیزی ک مهم فرصت و عمر و جووونی و اعصابتونه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
یه بار باشوهرم قهرکردم گفتم میرم خونه مامانم چمدون امدموجمع کنم لباسامو برداشتم دیدم یاخدااا خیلی از ...

من خواستم برم رفتم نشستم امامزاده.  فقط ی کیف و ی گوشی 

شوهرم می‌دونه کجا پیدام کنه