2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یکی راهنمایی کنه چطوری پیتزا درست کنم توی کیک پز

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 31 پست
عزیزم میشه موادش رو بگی کامل؟ چرا هیچکی کامل مواد رو نمیگه و کامل راهنماییم نمیکنه🥺

مواد پیتزا تقریبا اختیاری هست میتونی سوسیس یا کالباس یا گوشت یا مرغ یا ترکیب اینها بعلاوه فلفل دلمه ای ،ذرت ،قارچ ،پنیر پیتزا  و زیتون اسلایس شده رو بریزی 

بعضی ها حتی تن ماهی میریزن ،من یبار پیتزا سبزیجات خوردم هویج و نخودفرنگی داشت ،ببین کدوم مواد رو دوست داری همون رو بریز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوای خودت خمیر درست کنی نیاز داری به ۱/۳ لیوان شیر ولرم ،۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ، ۱ پیمانه آرد ، ۱ قاشق چای خوری نمک ، ۱ قاشق چایخوری شکر و ۳ قاشق غذاخوری روغن

که مخلوط شون میکنی و حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز میدی و نیم ساعت استراحت میدی بعد پهن میکنی کف ظرف..

مواد پیتزا هم میشه مرغ آب پز ریش شده ، قارچ اسلایس شده ، فلفل دلمه حلقه ای ، پنیر پیتزا و ادویه(نمک ، آویشن ، فلفل سیاه) ، سس قرمز

خمیر ک پهن شد بعد سس قرمز بمال بهش پخش کن ی لایه نازک پنیر پیتزا ، بعد مرغ بعد فلفل دلمه و بعد قارچ ها و در نهایت ادویه و پنیر پیتزای زیاد.

بعدم فرقی نداره کجا بذاری بپزه ، هدف اینه پنیرش ذوب شه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
باشه ممنونم عزیزم

ببین نون پیتزا رو میخری با خمیر بربری هم میشه 

بعد قارچ مرغ فلفل دلمه ای همه رو یه تفت میدی ذرت هم میتونی بریزی دلبخواهیه

بعد نون پیتزار رو رب گوجه میزنی بعد پنیر پیتزا رو میریزی بعد موادتو میریزی پهن میکنی بعد دوباره پنیرپیترا میریزی بعد میزاری تو فر تمام 

اگه میخوای خودت خمیر درست کنی نیاز داری به ۱/۳ لیوان شیر ولرم ،۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ، ۱ پیمانه آ ...

ممنونم عزیزم بابت اینهمه توضیح والا خودم درست نمیکنم نانش رو، ولی بازم ممنونم ازت

ممنونم عزیزم بابت اینهمه توضیح والا خودم درست نمیکنم نانش رو، ولی بازم ممنونم ازت

خواهش میکنم

خب پس خمیر بربری بخر از نانوایی

بقیه مراحلم برو💖

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
عزیزم میشه موادش رو بگی کامل؟ چرا هیچکی کامل مواد رو نمیگه و کامل راهنماییم نمیکنه🥺

عزیز مواد غذاهای فست فودی معمولا بسته به ذائقه طرف داره 

من الان کامل دستور خودمو برات میگم پیتزاهای من خوب در میاد همیشه تازه خمیرشم خودم درست میکنم 

اگر فر داری بهتره من همیشه به اندازه سینی فرم درست میکنم تو مهمونیا 

پباز رو با گوشت چرخ یا مرغ نگینی یا ریش ریش تفت میدم با فلفل دلمه ای و قارچ چند تا سوسیس هم سرخ میکنم در حد سه چهار تا برا کل سینی فرم میندازم داخل مواد 

برا روی پیتزا ک رنگا رنگ بشه برا تزیین اینا رو میزنم 

کالباس هم چند ورق میگیرم 

ولی دو مزه مختلف میگیرم ک مزه ها قاطی بشن خوشمزه میشه بازم نگینی خورد میکنم میزارم کنار 

یکی دو تا خیارشور هم و اگر هویج داشته باشم نگینی ریز ریز 

زیتون اگر داشته باشی 

یدونه گوجه من نگینی ریز میکنم و یکمم فلفل دلمه ای در حد نصفش نگینی 

مثلا من اگر ذرت بلال هم تو فریزر باشه چمد دونه استفاده میکنم 

خمیر رو ک تو سینی فرم پهن میکنم روش دو مدل سس کچاپ و تند میزنم  و پخشش میکنم 

دقت کن ک عمده پنیر پیتزا رو باید زیر بریزی ینی روی خمیر بعد مواد گوشت و قارچ یا مرغ و قارچ رو اضاف کن بعد کالباسا رو بریز بعدم از این موادی ک برای تزیین نگینی کردی یه ذره پخش کن روش ک رنگ رنگی بشه 

یه مقدارم از پنیر بریز روش بزارش تو فر یا ماهیتابه یا کیک بزن تا پنیرش آب بشه 

بعدم ک نوش جان 

من با این روش میپزم خیلی خوشمزه میشه 

اگرم میخای پنیرت کش بیاد یا پنیر شیر آوران بگیر یا مطهر 

عزیز مواد غذاهای فست فودی معمولا بسته به ذائقه طرف داره من الان کامل دستور خودمو برات میگم پیتزاهای ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم فردا میرم موادش رو میگیرم حتما و درستش میکنم، توضیحاتت کامل بود تشکر ازت

چطوری لازانیا درست میکنی؟

😂😂

وای من دستورام من درآوردیه توی اونم همین گوشت و فلفل دلمه میزنم واسه همین یادم اومد لازانیا خودش ادویه داره تو ابجوش میزاری باز برمیداری لاش مواد میزاری تو تابه خوب برشته میشه

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com