2777
2789
عنوان

دیروز یه پسره اومده تو خیابون جلوم میگه من استاد دانشگام

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 92 پست
آره واقعا قیافممم خوب نیس

حالا پسندیدن قیافه سلیقه ایه.ممکنه شما فک کنی خوشگل نیستی اما یکی دیگه ببینتت خوشش بیاد. اما کلا فقط از ظاهر ادم انتخاب کنن خیلی زور داره

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر دیوونه ی من بود خواستگارم بود یه بار بهم گفت من قیافه برام مهم نیست چیزای دیگه مهمه کثافت نابودم کرد 😂😂😂 

باید میگفتی ممنون که اطلاع دادی چیکاره ای... چون برام سوال شده بود😂😂

من خودم یکیو میخام اون منو نمیخاد ولی بعد همکارشم در جریانه اونروز همکارش منو دید حالمو پرسید منم بهش گفتم انقد حالم بده میخام از ایران برم تا این عشق از سرم بپره بعد برگشت گف تو چرا بری اون باید بره به نظرت منظورش چی بوده؟

خیلی فکرمو مشغول کرده 

من جوونیام فانتزیم این بود استاد دانشگاهم عاشقشم شه منم کم محلی کنم و بگم قصد ازدواج ندارم. بعد دیگه بزور منو به دست بیاره و بعد یه روز باهم بریم سرکلاس و بچه ها همه جا بخورن  منم انقد کول و خفن باشم برام مهم نباشه ولی اونا حرص بخورن 😐🤣

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
ب نظرت راس میگف

نه بابا دیوونه بوده

کدوم استاد دانشگاهی با کیف راه میوفته تو خیابون جلو دختر مردم میگیره میگه از شما خوشم اومده😂😂😂

انتظار میره اساتید محترم مغز داشته باشن و ارزش خودشون بدونن، آدرس دختر را پیدا کنن، تحقیق کنن، بعد مورد پسند بود، درخواست ارتباط کنن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه بار رفتم پارک پیاده روی یه پسره اومد سمتم صفحه گوشیش رو باز کرد شروع کرد لبخند زدن و گفت خوبی؟

گفتم به تو چه

گفت وا ازت خوشم اومده

گفتم برو گمشووووووووووو

پسره غیبش زد 

اکانت قبلم ترکید
حالا پسندیدن قیافه سلیقه ایه.ممکنه شما فک کنی خوشگل نیستی اما یکی دیگه ببینتت خوشش بیاد. اما کلا فقط ...

خب مگه این از ظاهر انتخاب کرده ؟ ولی کسی که قیافش خوب باشع اکثریت میگن خوبه دیگه 

وااای چع بد ، قیافت خوبه ؟

من اون موقع اعتماد به نفسم خوب بود فک میکردم خوشگلم 😂 

الان می‌دونم که خیلی معمولیم 

وااای چع بد ، قیافت خوبه ؟

چرا لگد به بخت خودت میزنی 

همیشه اینطوری کسی نیست بیاد جلو بگه ازت خوشم اومده 

نمی‌خوردت که یا حرفاشو ثابت میکرد و ادامه میدادی یا نه و خدافظ 

نکنید این کارا رو بعدا پشیمون میشی 

خب مگه این از ظاهر انتخاب کرده ؟ ولی کسی که قیافش خوب باشع اکثریت میگن خوبه دیگه

اسی همچنان تو درگیر اینی که زیبایی یا نه 

فکر کنم وسواس فکری داری که باید درمان بشه حتماااا وگرنه عذاب میکشی حتما به روانشناس حضوری مراجعه کن