2777
2789
عنوان

کیا خانواده شوهر هیچ کمکی نکردن یا طلا نخریدن علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم همینه 

یه هزاری کمک نکردن الانم هزینه های مادرش گردنشه 

ولی من اینقد محکم وایسادم که اولویت زندگیه خودمونه

خداروشکر اوضاع شوهرم خوبه و میتونه کمکش کنه 

امشبم به مادرش قول داد براش تلویزیون بخره اگه کاری که میخاد بکنه جوربشه 

درحالیکه مبل هاشم ما براش خریدیم 

اون پسراش پشم هستند

ولی میبینم که شوهرم میتونه ‌‌کمکش کنه 

ولی اگه درحد خودمون داشتیم نمیذاشتم 

همیشه هم بهش میگم اول خودمونو ساپورت کن رفاه منو بچه هامو فراهم کن بعد برو کمک مامانت کن وگرنه من میدونم ‌‌تو 

قیامت میکنم 

قبلا کمک مامانش میکرد به من پول نمیداد آتیشش میزدم 

الان ماهی ۲۰تومن میزنه به کارتم کاریش ندارم 

چون رفاه منو بچه هارو فراهم کرده

شمام بهش یاد بده اولویت زندگیه خودتونه و رفاه و آسایش خودتون ‌بعد در توانت بود کمک اونا کن

من....نه کادو سر عقد نه پا گشا نه هیچ عید و‌ مناسبتی نه کوچیکترین کمکی تو عقد و ازدواج نه هدیه زایما ...

امشب دعوامون شد همین حرفامو بهش گفتم چون قراره فردا مادرشو ببره دکتر و باز هم خرجشو میده چون پدرش ب مامانش پول نمیده حتی پول یه لباس

قربونت میگم همسرم ضامن بود ناچار بودیم

میدونم عزیزم خب ربطی نداره باید دعوا میکردی باهاشون

نهایت الانم دیر نیست برو خونشون تیکه طلا یا ی چیز قیمتی برداذ بگو این جای پول قسطی ک دادیم

اگ واستون کاری کرده بودن هم وظیفه قسط دادن نداشتین چ برسه الان ک هیچی ندادن

البته من خودمم همینجوری بودیم ما حتی پاکشامونو نکردن هیچکدوم خانوادش! بخاطرهمین خودمو میزارم جات حرصم میا

پیش خ‌دشون عارم میاد اصلا نگفتم ولی خب اینجا نی نی سایته ادم خپدشو خالی میکنه☹️

با این مدل خالی کردن که شما انجام دادی گند گرفت سایت رو 😅

من از این حرفا نمی‌زنم معمولا 

شما که دستت تو کاره 

طرفای منم بی نصیب نذارن

میدونم عزیزم خب ربطی نداره باید دعوا میکردی باهاشوننهایت الانم دیر نیست برو خونشون تیکه طلا یا ی چیز ...

من نمی‌دونم پا گشا از سمت اقدام همسر اصلا یعنی چی؟ 

فقط اقوام خودم مهمونیمون کردن

به شدت بی منطق هستن 

گاهی آدم فکر می‌کنه شیطان اومده تو جلد انسان

آنقدر که پیش همه هم گفتن که بهم هدیه دادن و طلا برا زایمان و خورد و خوراک و.........

هیشکی باورش نمیشه

با این مدل خالی کردن که شما انجام دادی گند گرفت سایت رو 😅من از این حرفا نمی‌زنم معمولا شما که دستت ...

والا من اصلا تحمل نمیکنم سریع قاطی میکنم 😂مگ بیکارم بشینیم یکی اذیت کنه و حرص بخورم من همون ماه هفتم اینا دیدم ی خاهرشوهرم نرمال نیست درجا کاتش کردم والا اصلا الان دوره ای نیس بخای حرص و اذیت از مردم بشی

خاهر شوهر

مردم هستش

من نمی‌دونم پا گشا از سمت اقدام همسر اصلا یعنی چی؟ فقط اقوام خودم مهمونیمون کردنبه شدت بی منطق هستن ...

وای خدا منم

چرا اینجا اکثرا همین بودن

ولی اطرافیان من همه پدرشوهرا دمشون گرم خونه. عروسی همه چی داده این کم کمشه

و‌پاکشا میکردن حتی خاتواده دخترهم دعوت میکردن 

فقط من بد اوردم البته خدارشکر خود همسرم خوبه😂

ماهم همینه یه هزاری کمک نکردن الانم هزینه های مادرش گردنشه ولی من اینقد محکم وایسادم که اولویت زندگی ...

چطور بهش یاد بدم آخه خانواده ش حتی خواهراش هم ازش پول شارژ میگیرن با اینکه ازدواج کردم امشب لا همسرم صحبت کردم همین حرفایی ک تو سایت گفتم الان قهره خوابیده

والا من اصلا تحمل نمیکنم سریع قاطی میکنم 😂مگ بیکارم بشینیم یکی اذیت کنه و حرص بخورم من همون ماه هفت ...

من به ناچار فعلا کلا قطع ارتباط کردم 

اما همچنان گاهی پدرش میاد 

بام سلام هم نمیکنه ،خودم سلام میکنم جواب سلامم رو تو خونه خودم هم نمیده

کلی ازش پذیرایی میکنم تشکری هم نمیکنه 

موقع رفتن هم خداحافظی نمیکنه 

من فقط چون پدر هست به خاطر خدا بی احترامش نمیکنم .

چطور بهش یاد بدم آخه خانواده ش حتی خواهراش هم ازش پول شارژ میگیرن با اینکه ازدواج کردم امشب لا همسرم ...

بیخود کرده قهره 

تو‌بعضی مسائل عین یه کوه استوار و محکم باش جلوش 

و براش سفت بیا 

بکو‌خواهرات زیر کی خ و ابیدند که پول شارژشون را از تو میگیرن؟بگو میدونستم اینقد ساده ای هیچوقت زنت نمیشدم 

بگو خودمون هزار بدبختی داریم مگه خانوادت گدا هستند؟

بگو رضایت ندارم و ایشالا ده برابرش را خرج بدترین دردها کنند که اینقد به من درد میدن 

و زندگی مارو خراب میکنن گدا گشنه ها خجالتم نمیکشن

بذار بفهمه بعضی چیزا اینقد برات مهمه که تا پای جونت وایمیسی تا رعایت کنه 

ازش پول بخواه 

کابینت بخواه چیزای قشنگ بخواه لباس کفش رستوران تفریح 

بگو‌نداری بیخود میکنی خرج اونا میکنی 

اگه میخاستی خرج اونا کنی بیخود زن گرفتی 

خلاصه سفت بیا براش  

من به ناچار فعلا کلا قطع ارتباط کردم اما همچنان گاهی پدرش میاد بام سلام هم نمیکنه ،خودم سلام میکنم ج ...

منم قطع رابطه کامل البته خانوادش رابطه اینا حالیشون‌نبود ازاول

مثلا تا کارشون بهمون‌نمیفتاد اصلا ن زنگی ن هیچی

خدارشکر شوهرم عاقل شد حرفام روش تاثیر داشت  باهاشون دعوا کرد سر اینکه نتونس عنترخانم که خودش شوهرداره رو ۱۲۰۰‌کیلومتر تا شیراز ببره کارشو انجام بده و بیاد(نقش اتوبوس) شوهرش بخابه خونه و بعدش سرکار بره ی وقت. پولش کم نشه

دیگ خودشون  سایه خودشون بریدن خدارشکر 

فرض کن ادم اگ خوب باشه چرا دعوا اخه من ت شهر غریبم فقط اونا اونجان اگ خوب بودن چرا نمیرفتم ..اگ واسمون سودی فایدت ای یا حدقل اگ میدنستم فردا مریض بشم نهایت تا دکتر میان میبرنم اره همه کار براشون میزاشتم شوهرم انجام بده

ولی وقتی دیدم من باردار بودم  زنگیدم ب خاهرگوهش میگم خونریزی دارم( شوهرم کاراداری اصلا نمیتونه تا۱ گوشی دست بگیره)‌نیومد گقت کرره چیزی نیس او هیچی نیس خوب میشی او لکه هس هی شاید دریودم بشی!!  نفهم اگ میومد شاید سقط نمیشد بچم 

بهد اخرشم فهمیدم حتی دعواهامونم حرصاییم ک چ تو بارداری چ قبلش خوردم همش اون عن ریشه ازش داسته خدارشکر ایشالا هیچوقت تو زندگیمون نباشه در حدیه که ب شوهرم گفنم با اون ی خاهر ک‌چکتذین حرفی بزنی طلاق میگیرم چون جوصله بحث ندارم احه جالب اینجاس ی خاهر دیگ داره اونم ور وره خودش کرده شده عن کوچولو 

😂