2777
2789
عنوان

کیا عکس رنگی تو‌رویان گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست
مرکز ابن سینا با بیهوشی داره به نظرم ریسک نکن با بیهوشی برو

پرونده ام تو رویان هست ، نمیدونم قبول میکنن جای دیگه بری یا نه خداکنه قبول کنن برم بیرون شخصی با بی هوشی انجام بدم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویانهیچ دردیپنج تا ده دقیقه

دکترت کی بود؟ نتیجه گرفتی؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
برو ابن سینا با بیهوشی تو همون حالت بیهوشی درخواست بدی پاپ اسمیرم ازت میگیرن

پاپ اسمیر تازه دادم

کلا پروسه ی ای وی اف فقط قدرت و توانایی میخاد به ی لحظه بوی گردنش فک کن همه چی حل میشه برات خدا کمک ...

خستم دیگه چه دردایی که تو زندگی نکشیدم نمیدونم چرا یکی که بچه نمیخواد ناخواسته باردار میشه میره سقط میکنه یکی که میخواد اینحوری با عذاب😭😭

پرونده ام تو رویان هست ، نمیدونم قبول میکنن جای دیگه بری یا نه خداکنه قبول کنن برم بیرون شخصی با بی ...

قبول میکنن ربطی نداره

زنگ بزن بگو برات وقت بزارن با بیهوشی بگو نسخه داری

باید ناشتا بری 

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
من اهواز انجام دادم بدون بی هوشی اصلا هم دردش طوری که میگفتن نبود من واسم مثل پریودی بود،البته اینای ...

چند دیقه طول میکشه کلا؟

نه برو به امید خدا زود باردار میشی

دعا کن برام نتیجه بگیرم حداقل🥺

عزیزم من خودمم آی وی اف انجام دادم توکل کن وانجام بده

با ای وی اف باردار شدی؟؟؟ چند بار انتقال دادی؟

بله عزیزم باردار شدم با دومین انتقال

ببخشید میپرسم مشکل شما چی بود؟ 

از وقتی که امپول ها و دارو های تخمک کشی رو میدن تا روز عمل پانکچر چند بار باید بری سونو؟ من مسیرم یکم دوره  میگم تو این دو هفته تا روز عمل چند بار باید سونو رفت