2777
2789
عنوان

جاریم طلا گرفته دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست
فقط بگو نظر مارو میخوای چیکار دقیقا الان؟

مامانم میخواد نه من میگه بپرس ببین حق با منه یا نه خیلی دلش شکسته چون میگه از این به بعد اگه کاری داشت انجام ندم اگر حق با منه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون مادرت اینقدر تو زندگی کمکش بوده دیگه حتی زشت بوده عنوان کرده 

من باشم وقتی آخر هفته بچه هاشو میخواد بفرسته براش قیمت تعیین میکنم بریزه به حسابم بعد بچه ها رو بیاره 

لباسامم میبرم میدم بهترین خیاط شهر

لایک نکن🚫🚫🚫

ببین عزیزم بحث حق داشتن و ناراحنی و..نیست..مادرتون لطف کردن و کمکشون بودن مثل بقیه مادرها..

ولی بهشون بگید میخوان راحت زندگی کنند از هیچکس توقع نداشته باشند حتی از دختر خودش.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

خواهرم خیاطه... هیچوقت طلب پول نکرده از هیچ کدوممون. من که همیشه یه جور دیگه جبران میکنم کادویی چیزی میگیرم براش ولی مامانم به زور و بلا پول میده بهش خواهرم نمیگیره ولی مامانم به زور پولشو میده

حق با مادرتون هست. اگر خواهرتون می خواست بچه ها را مهد بفرستند یا پرستار بگیرند، حساب کنید چقدر هزینه اش میشد...کاش قدرشناس محبت مادرتون بودند‌‌...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم