2777
2789
عنوان

حقوق بعد از سی سال خدمت سیزده میلیون باشه چه حسی پیدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته عالیهاصلا اینطوری نیست این ارقام فقط مال بعضی هاست خیلی شرکت نفتی ها اندازه معلم ها میگیرن

واقعا؟؟؟؟

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
اصلا اینطور نیست الان براد شوهر من ۱۲۰ میگیره

برادر شوهرت از موارد خاص من گفتم کلا این ارقام نیست یا این ارقام واسه همه نیست؟هان کدوم رو گفتم؟درست نمی خونی مشکل خودته درست بخون چی نوشتم

گفتم همه اشون این ارقام رو نمیگیرن فقط تعداد کمی این ارقام رو میگیرن اصلا با عقل مگه جور در میاد توی یه ارگانی همه حقوق بالا بگیرن

خیلی شرکت نفتی ها همین حقوق های معلمی رو میگیرن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
برادر شوهرت از موارد خاص من گفتم کلا این ارقام نیست یا این ارقام واسه همه نیست؟هان کدوم رو گفتم؟درست ...

عزیز من شرکت نفتی ها کجا مثل معلم ها میگیرن؟میدونم میگی بعصی،هاشون اما همون بعضی هاشون ام نیست مثل معلم ها چون شروع حقوق،شرکت نفتی ها حتی،کارگر معمولی و رده پایین که دیپلم معمولی داشته باشه و مهندس نباشه از ۴۰ میلیون شروع میشه حقوق هاشون به بالا تر خودشون میگن حقوق شون از ۴۰ شروع میشه تا ۱۴۰ و بستگی به فرد داره حالا معلمی که مثلا ۱۴ میگیره چطور شما میگید؟

عزیز من شرکت نفتی ها کجا مثل معلم ها میگیرن؟میدونم میگی بعصی،هاشون اما همون بعضی هاشون ام نیست مثل م ...

وااااای عزیزم چه اصراری داری

باشه تو درست میگی شرکت نفتی ها همشون حقوق بالا می گیرن همشون بالای ۱۰۰ ملیون میگیرن

من هم شرکت نفتی دیدم اندازه معلم ها میگیره هم شرکت نفتی دیدم بالای ۱۰۰ میگیره

نمی دونم اینو چطور متوجه نمیشی

اینکه شما ندیدی دلیل نمیشه همشون حقوق های کلون بگیرن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود