مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6252 عنوان یکی توضیح بده کیمدی چیه 115 بازدید | 19 پست پسرم همش میگه برام بخر،تو مدرسه همه دارن ،بعد من میپرسم چیه نمیدونه،الان اتفاقی توی دیوار دیدم وای همه آگهی های سرگرمی شده فردش کیمدی!کد نخورده آدمک برچسب!لطفا میشه برام کامل توضیح بدین و از کجا میشه تهیه کرد؟ امروز | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 کارت فوتبالی بود قدیم بچه ها باهاش بازی میکردن همونه منتهی یکم باکلاس تر و البته خیلی گرون تر کارت هیت عکس فوتبالیستهای معروف روش هست در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6252 کارت فوتبالی بود قدیم بچه ها باهاش بازی میکردن همونه منتهی یکم باکلاس تر و البته خیلی گرون تر کارت ه ... باهاش بازی خاصی انجام میدن؟قیمتشون چقدره مگه؟به چه دردی میخوره؟
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 پسرم داره فقط نمیدونم کجا قایم کرده وگرنه برات عکس میزاشتم در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
ثمین۹۱ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2688 کیمدی کارت های بازی که عکس و مشخصات فوتبالیستاس رد و بدل میکنه بقالی ها دارن
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 باهاش بازی خاصی انجام میدن؟قیمتشون چقدره مگه؟به چه دردی میخوره؟ والا من ندیدم بازی خاصی بکنن باهاش برچسب فوتبالیستها هم توشه یه آدم پلاستیکی کوچیک هست این برچسب رو روش میچسبوننقیمت من دو هفته پیش سال ۲۰۲۵ رو خریدم بسته ای ۳۵ تومن دو سه تا کارت هم بیشتر توش نبود در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6252 پسرم داره فقط نمیدونم کجا قایم کرده وگرنه برات عکس میزاشتم دیدمشون پسرم از دوستاش هدیه گرفته ولی انگار تو مدرسه همراهشون باشع جرمه قایم میکنن من اصلا تلفظشم فکر میکردم کیندی
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 برای دو سه تا کارت الکی ۳۵ واقعا زیاده سوپری ها هم دارن در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6252 والا من ندیدم بازی خاصی بکنن باهاش برچسب فوتبالیستها هم توشه یه آدم پلاستیکی کوچیک هست این برچسب رو ... خخخخ طفلی پسرم چقدر التماس میکنه بخر من فکر کردم چسز بدیه
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 دیدمشون پسرم از دوستاش هدیه گرفته ولی انگار تو مدرسه همراهشون باشع جرمه قایم میکنن من اصلا تلفظشم ف ... اره اجازه نمیدن بیارن مدرسه چون همهی فکرشون میره سمت کارتا هی میگن من فلان بازیکن رو دارم من کارت امضای فلانی رو دارم و ..... والا منم کمدی رو از این یذره بچه یاد گرفتم 😅 در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 6252 اره اجازه نمیدن بیارن مدرسه چون همهی فکرشون میره سمت کارتا هی میگن من فلان بازیکن رو دارم من کارت ا ... من مامان بدیم
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 791 خخخخ طفلی پسرم چقدر التماس میکنه بخر من فکر کردم چسز بدیه نه چیز بدی نیست بخر براش پیش دوستاش خوشحال باشه فقط پسر بچه ها باهاش کیف میکنن 😁من دخترم اصلا بهش توجهی نداره در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲