2777
2789

سالی یکی دوتا 

امسال ک هیچی😂💔

البته اینم ک باهیچکس رفت وامد نداریم

حتی اون دور دور ها هم پسر نداریم

وهمش خونه ام هم بی تاثیر نیست

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی میگییی عزیزمممم اصلاااا اشتباهت همینه دیگه چرا میشینی برات مورد خوب بیاد مگه کالایی بشینی یکی بیا ...

من چهار سال دوره لیسانسمو شهر دیگه خوندم از همکلاسی هام پیشنهاد شد ولی رد کردم چون بچه بودیم اون موقع یک سال هم دوره رفتم دوباره شروع کردم روانشناسی میخونم  تحصیلات خوبی دارم بابام بیچاره داره فقط خرجم می‌کنه ولی شانس ندارم دیگه

خوشبحالت ،خانوادتون کارمندیه ؟خودت چکاره ای و کجاها رفت و امد داری؟؟

واقعیتش خانوادم چه از طرف پدری چه مادری خانواده بزرگی هستن و شناخته شده هستن  تو روستاشون

مثلا پدر بزرگم ( پدر پدر)کارخانه داشت  و پدر مادرم هم وضع مالی خیلی خوبی داشتن 

دایی هام هم تحصیلات عالی یکی دکتری عمران، یکی فوق لیسانس عمران، یکی فوق بیسانس حقوق که در وزارت کشور مشغول به کار هستن 

مادرم هم فوق لیسانس حقوق و در دادگستری مشغول به کار بودن و برای ما بچه ها دیگه سر کار نمیرن

منم ۲۵ سالمه و دانشجوی دکتری. رشته مهندسی پزشکی هستم 

زیباییم هم خوبه و دختر مودب و مهربون و خون گرمم 

یکی امروز تاپیک گذاشته بود مجردا برید تو ادم و حوا ثبت نام کنید،دید شما درمورد این چیه؟من خودم حس خو ...

بستگی داره به حست اگر واقعا دوستداری مزدوج بشین گزینه خوبی هست یک‌جور همسان سازی هست یعنی با توجه به ویژگی های مد نظر شما و طرف مقابل انتخاب میشین بد نیست عاقلانه است

من اینم اکثرا

واقعیتش خانوادم چه از طرف پدری چه مادری خانواده بزرگی هستن و شناخته شده هستن تو روستاشونمثلا پدر بز ...

ان شاء الله موفق باشید و با ادم درستی وصلت کنید ،پس خانواده و خاندان هم تو زیاد بودن خواستگاراتون بی تاثیر نیست

ان شاء الله موفق باشید و با ادم درستی وصلت کنید ،پس خانواده و خاندان هم تو زیاد بودن خواستگاراتون بی ...

درسته در نهایت ولی کار خوبه خدا درست کنه 

من اینم اکثرا

خب دلیل رد کردن چ بوده

فقط میتونم بگم قسمتم نبودن

همیشه یه چیزی بود که طرف به دلم نشینه 

مثلا شغل و شرایط خوب  چهرشم اوکی بود ولی قیافش به دل من نمینشست

یا شغل عالی ولی شیفت شب بودن دوست نداشتم 

یا همه جی خوب بود خواستگارم بعد ازدواج میخواستن همسرشون بره باهاشون خارج از کشور دوس نداشتم 

البته تو خونه کسی رو راه ندادم هنوز ، 

به واسطه شغلتون اشنا شدین و پیش قدم شدن ؟اگر نه از کجا ؟

ببین مثلا دوران کارشناسی که میرفتم تو دانشگاه یکی از من خوشش میومد 

ارشد رفتم هم همینطور ، مهمونی ها و مجالس که میرفتم  

یه مدتی سر کار هم میرفتم در عرض یکی دو ماه مورد زیاد خواستگار برام میومد  یعنی جای خاص نبود هر جایی ممکن بود ببینن و خوششون بیاد