2777
2789
عنوان

احساس میکنم انتظار بیجا دارم

261 بازدید | 21 پست

میشه ا اب همسایه داریو بهم‌بگین 

مثلا ساعت ۱۲ شب با صدای بلند تو راه پله حرف میزنین و راه میرین؟ 

جسن تولد و عروسیاتونو وقتی مستاجر باشین تو خونه خودتون در حد تالار و باغ بزن و بکوب دارین؟ 

واقعا بهم بگین میخوام بدونم چطوری رفتار میکنین چیا عادیه ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما نه ولی دو تا از همسایه‌هامون بله. تولدو میگم خب سالی یه باره، ولی جمعه‌شبها هر هفته یک یا دوی شب از شمال برمیگردن، درو محکم میکوبن. بچه‌م از خواب میپره، یک ساعت طول میکشه دوباره بخوابونمش. کلا رعایت‌نکنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بااینکه خودم صاحبخونم و ۴تا مستاجرهم داریم ابدا همچین کاری نمیکنم ...ما به مستاجرهامون ب چشم همسایه و هم نوع نگاه میکنیم ...هرچیزی برای خودم نمیپسندم ، برای دیگران هم نمیپسندم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخه چطوری تحمل میکنی رسما توهینه 😭

بله ولی معمولا بهشون میگی ام فایده نداره و کار خودشونو میکنن فقط بدتر بعضیا باهات دشمن میشن خیلی کارای دیگه ام میکنن

حالا بر عکس ما خودمون اگه دورهمی کوچیکم داشته باشیم حداقل به همسایه بغلیا میگیم از چند روز قبل و عذرخواهی ام میکنیم

بله ولی معمولا بهشون میگی ام فایده نداره و کار خودشونو میکنن فقط بدتر بعضیا باهات دشمن میشن خیلی کار ...

بخدا ماهم 

ببخشید تو رو خدا خیلی عصبانیم یه مشت ادم‌گاو همسایه ما شدن یه ذره شعور و درک ندارن دارم از سردر میمیرم فردا هم کارورزی دارم خیلی اعصابم خورد شده