2777
2789
عنوان

عمل جراحی تیروئید و ید درمانی

60 بازدید | 12 پست

سلام من 36 سالمه امروز 6 آذر 1403 هستش و من حدود 2 ماه که با مشکل وجود توده بدخیم در تیرویدم روبرو شدم و من رو مجبور کرد که طی یه عمل جراحی تیرویدم رو بردارم، با تشخیص دکتر غدد به ید درمانی نیاز داشتم و 2 روز پیش انجام دادم والان هم در قرنطینه هستم. 

اگر کسی در این رابطه سوالی داره در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمت چی بود عزیزم ؟

هورمون های تیرویدم بهم ریخته بود(TSH) 

بعد از چند بار آزمایش دکتر برام سونو گردن نوشت و مشخص شد که یه توده 5 م. م تو لوب سمت راست تیروئیدم هست و دستور نمونه برداری دادن و جواب پاتولوژی نممونم متاسفانه بدخیم اومد و ماجرا شروع شد. 

هورمون های تیرویدم بهم ریخته بود(TSH) بعد از چند بار آزمایش دکتر برام سونو گردن نوشت و مشخص شد که یه ...

یعنی هیچ علائمی نداشت فقط با آزمایش مشخص شد؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چون ید رادیواکتیو خوردم و تشعشع داره و برای اطرافیان مضر

اهان ممنون همیشه برام سوال بود 

ایشالا ک زودتر خوب میشین🙏

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بله، توده های تیروئید اکثرا بی علامت هستن، مگه اینکه آنقدر بزرگ شن که گردن متورم بشه

مرسی عزیزم ان شالا هر چه زودتر سلامتیتو به دست بیاری 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...