2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یک خط توضیح که نمیشه تشخیص داد 

ولی همینکه داری می‌پرسی یعنی از وضعیتت آگاهی داری و امکانش کمه مشکل حادی باشه 

و همینطور فاکتورهای دیگه باید بررسی بشه 

مثل چقدر تنها هستی 

چقدر ساعت بیکاری داری 

وضعیت خواب و اشتهات چطوریه 

گاهی ممکنه دنیای واقعی و مشکلات زیاد و عدم مهارت حل مشکل باعث بشه به دنیای خیال پناه ببری 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
با یک خط توضیح که نمیشه تشخیص داد ولی همینکه داری می‌پرسی یعنی از وضعیتت آگاهی داری و امکانش کمه مشک ...

تنها نیسم ولی دوست صمیمیم فوت شده دیگه رفیقم شده گوشی و نینی سایت

فعلا دو ماهه بیکارم کاه اینده هم بیکارم

خابم چند روزه درست و حسابی نیست

اشتهامم یروز خییییییلیییییسس یروز خیلی کم

تنها نیسم ولی دوست صمیمیم فوت شده دیگه رفیقم شده گوشی و نینی سایتفعلا دو ماهه بیکارم کاه اینده هم بی ...

عزیزم تسلیت میگم خدا دوستتو رحمت کنه و بهت صبر بده 

شرایط سختیه به نظرم تا اینجا واکنشت طبیعیه اما اگر کاری برای خودت نکنی و اوضاعتو تغییر ندی 

تبدیل به یه مشکل بزرگ میشه و روی سلامت روانت تاثیر بدی می‌گذاره ، گوشی خودش عامل بیخوابیه و خواب ناکافی هشیاری و منطق انسان رو ازبین می‌بره این باعث میشه بری تو خودت و ارتباطت با بیرون و دنیای واقعی کم بشه .. و برای پرکردن اوقات فراغت یا فرار از احساسات بدی که داری بری سراغ گوشی و دوباره کمبود خواب و خلاصه بیفتی رو یه دور باطل ..

حتما برای خودت شغل و سرگرمی ایجاد کن برو تو اجتماع برو باشگاه زندگی ادامه داره عزیزم امیدت به خدا باشه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم تسلیت میگم خدا دوستتو رحمت کنه و بهت صبر بده شرایط سختیه به نظرم تا اینجا واکنشت طبیعیه اما اگ ...

ایشالا.کم کم دارم برا خودم ی برنامهایی میچینم.ی هفتس سرم شلوغه ۳ عصر میرم دنبال کارام تا بعد اذان مغرب

ایشالا.کم کم دارم برا خودم ی برنامهایی میچینم.ی هفتس سرم شلوغه ۳ عصر میرم دنبال کارام تا بعد اذان مغ ...

بسلامتی عزیزم ان‌شاءالله موفق باشی و حالت روز به روز بهتر بشه . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40