2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یک خط توضیح که نمیشه تشخیص داد 

ولی همینکه داری می‌پرسی یعنی از وضعیتت آگاهی داری و امکانش کمه مشکل حادی باشه 

و همینطور فاکتورهای دیگه باید بررسی بشه 

مثل چقدر تنها هستی 

چقدر ساعت بیکاری داری 

وضعیت خواب و اشتهات چطوریه 

گاهی ممکنه دنیای واقعی و مشکلات زیاد و عدم مهارت حل مشکل باعث بشه به دنیای خیال پناه ببری 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
با یک خط توضیح که نمیشه تشخیص داد ولی همینکه داری می‌پرسی یعنی از وضعیتت آگاهی داری و امکانش کمه مشک ...

تنها نیسم ولی دوست صمیمیم فوت شده دیگه رفیقم شده گوشی و نینی سایت

فعلا دو ماهه بیکارم کاه اینده هم بیکارم

خابم چند روزه درست و حسابی نیست

اشتهامم یروز خییییییلیییییسس یروز خیلی کم

تنها نیسم ولی دوست صمیمیم فوت شده دیگه رفیقم شده گوشی و نینی سایتفعلا دو ماهه بیکارم کاه اینده هم بی ...

عزیزم تسلیت میگم خدا دوستتو رحمت کنه و بهت صبر بده 

شرایط سختیه به نظرم تا اینجا واکنشت طبیعیه اما اگر کاری برای خودت نکنی و اوضاعتو تغییر ندی 

تبدیل به یه مشکل بزرگ میشه و روی سلامت روانت تاثیر بدی می‌گذاره ، گوشی خودش عامل بیخوابیه و خواب ناکافی هشیاری و منطق انسان رو ازبین می‌بره این باعث میشه بری تو خودت و ارتباطت با بیرون و دنیای واقعی کم بشه .. و برای پرکردن اوقات فراغت یا فرار از احساسات بدی که داری بری سراغ گوشی و دوباره کمبود خواب و خلاصه بیفتی رو یه دور باطل ..

حتما برای خودت شغل و سرگرمی ایجاد کن برو تو اجتماع برو باشگاه زندگی ادامه داره عزیزم امیدت به خدا باشه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم تسلیت میگم خدا دوستتو رحمت کنه و بهت صبر بده شرایط سختیه به نظرم تا اینجا واکنشت طبیعیه اما اگ ...

ایشالا.کم کم دارم برا خودم ی برنامهایی میچینم.ی هفتس سرم شلوغه ۳ عصر میرم دنبال کارام تا بعد اذان مغرب

ایشالا.کم کم دارم برا خودم ی برنامهایی میچینم.ی هفتس سرم شلوغه ۳ عصر میرم دنبال کارام تا بعد اذان مغ ...

بسلامتی عزیزم ان‌شاءالله موفق باشی و حالت روز به روز بهتر بشه . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40