2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 50018 بازدید | 804 پست
چه قدر درست و کامل وصفشون کردی

❤🙏 من از اوایل نوجوونی دلم میخواست این شکلی باشم، ولی خب یسری چیزا ژنتیکیه... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چادر بی کلاسهمانتو جلوباز بلند بی کلاسهکتونی لژ دار بی کلاسهکیف جین بی کلاسهیه لباس با جنس شسته بپوش ...

موافقم جز مانتو جلوباز 

از نظر من چه بارونی چه فوتر و پالتو و شکت همه جلوباز شیک هست جلو بسته خزه

وای واقعا من به چشم خودم خیلیا رو دیدم که بمعنای واقعی کلمه شیک و گرون و باکلاسن ی خانمه تو مطب دکتر ...

منم دیدم تو مطب ی دکتر، ی خانومی اومده بود، پوستش انگار فوتوشاپ شده بود از صافی، سایه چشم لایتی داشت ک از نزدیک ک کنارش بودم میدیدمش و خیلی مخملی و زیبا، ارایش خیلی کم، قد بلند، چهره اروم و لبخند ملیح

هم صحبت شدم باهاش و واقعا لذت بردم، از قضا لباسش خیلی معمولی اما مرتب و متناسب بود

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دقیقا حتی تغذیه پدرو مادر هم تاثیر داره توی نسلشونافراد ثروتمند از چندنسل قبل خوب و باکیفیت خوردن، ک ...

دقیقا پولدارها اکثرا با دخترای زیبا و خوش استایل ازدواج میکنن از لحاظ سطح علمی هم که بهترین کالج ها میرن و از افراد معمولی بعد چند نسل متمایز میشن

منم دیدم تو مطب ی دکتر، ی خانومی اومده بود، پوستش انگار فوتوشاپ شده بود از صافی، سایه چشم لایتی داشت ...

ولی نمیدونم چرا فکر می کنم به پوست خوب هم ربط داره این جریان من هیچ چهره گرونی ندیدم که پوست جوش دار و... داشته باشه 

دقیقا پولدارها اکثرا با دخترای زیبا و خوش استایل ازدواج میکنن از لحاظ سطح علمی هم که بهترین کالج ها ...

دقیقا هم لول خودشون بالاست به معنای واقعی، هم با کسانی وصلت میکنن ک اصالتا سطح بالا باشه. طرز تفکر، سبک زندگی، جهان بینی و... 

همینجوری خانواده و نسلشون باکیفیت و غربال شده جلو میره... 

ولی نمیدونم چرا فکر می کنم به پوست خوب هم ربط داره این جریان من هیچ چهره گرونی ندیدم که پوست جوش دار ...

دقیقا همینطوره 

غذای سالم، دل خوش و اعصاب نسبتا اروم (ک دغدغه و اعصاب خوردی های بدیهیات زندگی رو نداشته باشن)، رسیدگیهای پوستی اصولی و درست، سفر رفتن و... همه اینها روی پوست و چهره تاثیر میذاره 

حتی اگر ب فرض ژنتیکی از داخل مشکلی مثل هورمون بدنشون رو ب هم بریزه چون دغدغه مالی ندارن بهترین سبک غذایی سالم و ورزش و لایف استایل رو میتونن داشته باشن ک اون مشکل درونی رو هم رفع میکنه. 

خلاصه ک من میبینمشون لذت میبرم ک لااقل یسریها هستن ک ازین دنیا چیزی فهمیدن و ب قدر کفایت خوب زندگی میکنن

دقیقا هم لول خودشون بالاست به معنای واقعی، هم با کسانی وصلت میکنن ک اصالتا سطح بالا باشه. طرز تفکر، ...

البته این برای پولدارهای اصیل بیشتر صدق میکنه تا نوکیسه ها 

ما خودمون دوتا دختر خفن از لحاظ قیافه و استایل تو اقوام داشتیم هر دو جزو کادر درمان بودن رو هوا بردنشون 

اصلا پولدارامون به طور مثال عروس زیر ۱۷۰ قد ندارن نسل قدیمشون کوتاه بودن الان با این وصلت ها نوه هاشون خوشکل و قد بلندن

موافقم. مرحومه عسل بدیعی از اون چهره های خوشگل باکلاس داشت

یه خانم دکتر هستن دقیقا چهره ایشون رو دارن

انقدر من حس خوبی ازشون میگیرم

کاملا نچرال

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

همسر سپهر حیدری هم به نظرم هرچی تلاش میکنه بازم نمیتونه باکلاس به نظر بیاد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
البته این برای پولدارهای اصیل بیشتر صدق میکنه تا نوکیسه ها ما خودمون دوتا دختر خفن از لحاظ قیافه و ا ...

بله دیگه، گفتم ذاتا سطح بالا باشن، اصالتشون برگرده ب همچین چیزی

از قضا نوکیسه ها، شیک نیستن اغلب و رفتارهای اگزجره توشون بیشتر دیده میشه، چون تفکر و ذاتشون برمیگرده ب همون چیزی ک قبل از تازه ب دوران رسیدگی داشتن