2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم تو روستاهای شمال زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 42 پست
واقعا؟؟؟؟!!!! چرا خب؟ من فکر میکنم طبیعت یعنی خود ارامش و زندگی شهری یعنی اضطراب

خب اون چیزی که تو اینستا میبینی واقعیت نیست ، شمال اینجوری نیست که مردم همش در حال قدم زدن زیر بارون باشن و فلان ، اینجا اوضاع شغلی چندان جالب نیست یا هجوم مسافرا واقعا آسایش و از مردم سلب کرده اکثر تایمای تعطیل نون نداریم ، بنزین نداریم ، مرغ نداریم بسه یا بازم بگم ؟ 😂😂😂

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم الان شمالم ارامش کو پس؟؟هرچی میزنید به ما هم بدین 🫠

شاید تو روستا نیستی و گرفتار زندگی شهری شدی تو هم.

تعجب میکنم وقتی یه شمالی از اضطراب بگه. اخه طبیعت هر استرس و افسردگی رو ازبین میبره

زندگی روستایی چیش سخته؟ الان که سوپری و نانوایی همه جا هست

گفتم که اینجاروستاهاش پیشرفتست ولی اگه شهرنشین باشی توروستادووم نمیاری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اهان از این نظر....عیب نداره عوضش ارامش دارین

آرامش نداریم دیگه آرامش که فقط صدای خروس نیست 😂😂😂 بیخیال شب خوش

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
خب اون چیزی که تو اینستا میبینی واقعیت نیست ، شمال اینجوری نیست که مردم همش در حال قدم زدن زیر بارون ...

آشغال رهاشده توطبیعت ومردای پرازپشم وپیلی که شلوارک دارن توخیابونا🤢

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید