2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم اسم بدید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 231 پست
ازسایت خارج شدهبودم و تو غصه های خودم غرق بودم آقا ابوالفضل العباس(ع)روصدامیکردم تودلم و ناخوداگاه ا ...

دلت رو روشن کن خود حضرت عباس شاید به دل من انداخته باشه اینو بگم شاید زبون من به خواست حضرت عباس چرخید آیه الکرسی میخونم برات ان شاءالله خوشحال بشی و خوشحالیتو بگی بهمون

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات  دعا کردم آیت الکرسی هم خوندم 

ان شاالله  به زودی زود ازدواج  موفق و خوبی داشته باشی 

منم دعا کن بتونم کار درست وخوبی پیداکنم به زودی

نرگس

یه چیزایی  میتونم بدونم که کمتر کسی میتونه بدونه 
دلت رو روشن کن خود حضرت عباس شاید به دل من انداخته باشه اینو بگم شاید زبون من به خواست حضرت عباس چرخ ...

ممنونم عزیزم آقام ابوالفضل خودش حاجت داد که بیام اینجا ولی خودش میبینه که اینجا دارم آب میشم شبی نیست ک باترس نخوابم روزی نیست ک بانگرانی سر نشه با اینکه خداروشکرمیکنم که حاجتموداد اما ازش ازته قلبم میخوام که مارو با موقعیت شغلی م برگردنه به شهرخودمون بخدا سختمه   هیشکی درک نمیکنه که چقدرسخته

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حاجت روایی همه تون رو از خدا میخوام الهی آرامش و امنیت تو زندگیتون برقرارشه

دعام کنید به زودی خبر ازدواج خوبم رو بهتون بدم

حاجت روا بشی الهی استارتر 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
ممنونم عزیزم آقام ابوالفضل خودش حاجت داد که بیام اینجا ولی خودش میبینه که اینجا دارم آب میشم شبی نیس ...

ان شاءالله مشکلت حل بشه کمکی از من برمیاد ؟

دلت رو روشن کن خود حضرت عباس شاید به دل من انداخته باشه اینو بگم شاید زبون من به خواست حضرت عباس چرخ ...

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

ان شاءالله مشکلت حل بشه کمکی از من برمیاد ؟

چی بگم خواهر.. که گفتنشم درده.. اگر نمیترسی بگم.البته خصوصی بگم چون سایت بارداریه

الهی به حق بی دست کربلا دست خالی برمون نگردون

تصویر زیباییه دانلودش کردم 

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه