2777
2789
عنوان

ابانیا بیاین تو 😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 54 پست
وای وای آره اینو یادم رفت بگم 🙃به نظرم ما ها خیلی خوووبیم ولی بقیه ها آبانیا رو یه جوری نگاه میکنن ...

اره من شوهرم حتی میگه ی جوری هستی با بقیه

فرق داری حالا موندم این تعریفه یا تیکه خخخخ

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
وای وای آره اینو یادم رفت بگم 🙃به نظرم ما ها خیلی خوووبیم ولی بقیه ها آبانیا رو یه جوری نگاه میکنن ...

اخخخ گفتی ببین من با هر کسیم دوست میشم بعد از چند سالم هنوز بهم فکر میکنه خودم متوجه میشم ک ی چیزی تو ابانیا هست ک همرو جذب میکنه دیگ ایمان آوردم اصلااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شدت مغرورم ولی دل مهربونی دارمکسی باهام لج کنه صد برابر باهاش لج میکنم باهوشم هستم و جذاب و خوشگل ...

دقیقاااا منم همینم 😍😍

اینجوری هستی ک دوس داشته باشی ب بقیه کمک کنی ؟؟ 

حمایتگر منظورمه ؟

چند آبانی؟

اره من شوهرم حتی میگه ی جوری هستی با بقیهفرق داری حالا موندم این تعریفه یا تیکه خخخخ

😂❤️

عادت کردیم دیگه نههههه

تاپیک بغلی یکی از کاربرا میگفت آبانیا نباید باهاشون مار داشت مثل مینن و فلان  چرا خو😅

منم آبان ماهی ام ،آبان ماهی ها خیلی مرموزن،مغرورن،جذابن،مهربونن،ولی کینه این،انتقام جو،بیشتر از سنشون میفهمن،واسه بقیه نامفهومن،هیچکی نمیفهمه دقیقا یه آبان ماهی تو ذهنش چی میگذره،زرنگن،عاشق هیجانن

اره من شوهرم حتی میگه ی جوری هستی با بقیهفرق داری حالا موندم این تعریفه یا تیکه خخخخ

واییی این حرفو خیلیا ب منم میزنن میگن با بقیه فرق داری همیشه میگن سارا افکارشم خاصه😂😂😂

😂❤️عادت کردیم دیگه نهههههتاپیک بغلی یکی از کاربرا میگفت آبانیا نباید باهاشون مار داشت مثل مینن و فل ...

خخخخ دممون گرم

واییی این حرفو خیلیا ب منم میزنن میگن با بقیه فرق داری همیشه میگن سارا افکارشم خاصه😂😂😂

اره حالا این بنظرت تعریفه یا تیکه خخخ