2777
2789
والا تو کارهاشون دیدم روشن تر شده شاید چندبار باید بریالبته که مراقبت هم داره مثلا خودت تو تونه کرم ...

رسیدگی میکنما خیلی ولی دوسدارم برم ببینم چجوریاس

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارهای زیبایی و کلا ظاهر بیشتر اولویت م به سلامت هس

موهام موقع رنگ و لایت به شدت کدر و غیر شفاف میشه 

خوب رنگ نمیذارم سعی میکنم شامپو ماسک کرم و روغن خوب بزنم

یا اکستنشن مژه کردم اصلا خوشم نیومد ناخن کاشتن هم به دلیل دیگری کنسل کردم 

چه جالب که اینهمه مواردی که خانمها برای هزینه های خانمها گفتین هیچی برای ذهن و مغز و پیشرفت و بالا بردن جایگاه اجتماعی خانوم کسی چیزی نگفت 

همه در مورد ظاهر فقط نظر دادن 

یعنی فقط طاهر یک خانوم ارزش خرج کردن داره

میشه یگی روتین پوستی ت دقیقا چیه من مرطوب کننده برا صورت میخام ...اتفاقا منم خیلی دوس دارم کراتین کن ...

مرطوب کننده من از mnd راضیم با اینکه خیلی هیت میدن بهش مرطوب کننده سیمپلم خوبه درکل واسه مرطوب کننده خیلی هزینه نکن بیشتر واسه ابرسان هزینه کن

من روتینم 

میسلار واتر گارنیر

ژل شستشو یا فوم شستشو ویتالیر و لافارر

تونر ویتالیر

سرم هیالرونیک اسید اوردینری

اسنس حلزون کزارکس

مرطوب کننده mnd

سرم رتینول هم یه شب درمیون میزنم 

اون شبی که رتینول نمیزنم ویتامین سی میزنم

و دور چشم بیوتی آف چوسان

برعکس من عاااشق فر هستم ولی شوهرم میگه خوشم نمیاد از دختر موفر... حالا از لختم بدم نمیادا ولی فر بیشتر دوست دارم دیگه میرم کراتین

فیلر لب 😁دیشب موقع فوتبال برگشت یهو گفت هوادارای پرسپولیسم خوب چیزین منم حرصم گرفت چون دخترایی که نشون داد عملی بودن گفتم اونا پشتشون کلی پوله اون شکلی شدن من نچرال اینجوریم رفتم 7200 دادم وقت واسه فیلر لب گرفتم😂😂😂گفتم زنی که خرج نداره ارج نداره😔🤣

چه جالب که اینهمه مواردی که خانمها برای هزینه های خانمها گفتین هیچی برای ذهن و مغز و پیشرفت و بالا ب ...

خب برا پیشرفت مغز مون اینا باید چ کنیم؟ خرج نداره فک میکنم 

والا بیست ساله زن به عوضی ام  

نون شم وبه زوورمیده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چه جالب که اینهمه مواردی که خانمها برای هزینه های خانمها گفتین هیچی برای ذهن و مغز و پیشرفت و بالا ب ...

برای بالا بردن ذهن و مغز خب خرج چی؟ 

کتاب و اینا اخه خرج ماهانه نیست واقعا

من دانشگاه میرم ولی خب خرج انچنانی نداره که فقط همون رفت و امدمه که گفتم یا کتابامم همون سال یهو میخرم خرج ماهانه نیست