2777
2789
عنوان

لجبازی همسر

102 بازدید | 7 پست

یه سوال داشتم از خانمای متاهل همسر من گلخونه داره و چند شغل مرتبط با کشاورزی درامدش خوبه خداروشکر ولی از خانوادش داخل کارش استفاده میکنه برادرش خواهراش بچه خواهر برادرش زن برادرش من همیشه بهش میگم یه کارگر دائم بگیر خانوادت نیان همش جبهه گیری میکنه که نه به تو مربوط نیس واقعا خانوادش تو هرکاری از زندگی من هستن چیکار کنم با این مشکل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا خسته شدم دیگه ازش همش بحث دعوا بی نتیجه

منو ببین سال ب سال حتی ی نفر از فامیل شوهرمو نمی‌بینم قطع رابطه از ریشه البته خود شوهرمم باهاشون قطع ارتباطه حتی جواب زنگشونم نامیده اینطوری راحتم

منو ببین سال ب سال حتی ی نفر از فامیل شوهرمو نمی‌بینم قطع رابطه از ریشه البته خود شوهرمم باهاشون قطع ...

من نمیخوام خانوادشو بزاره کنار فقط میخوام حریم داشته زندگیمون تو مسائل کاریمون نباشن ما که پول میدیم غریبه بیاد