2777
2789
عنوان

پسرا بگین ببینم قلیون بله یا خیر❓

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست
درسته قبول دارمولی وقتی قلیون بیاد ادم هوس میکنهمث مصرف قند مصنوعی که هممون میدونیم بشدت مضره ولی اس ...

نه واقعا من تاحالا هوس نکردم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر گونه علاقه یا اعتیاد به مواد نیکوتین دار یا مخدر ، بده دیگه 

پس گزینه ی صحیح خیر می‌باشد😅 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بستگی داره. مثلا توی خونه بکشه یاهمیشه بره کافه هاپلاس باشه فقط برای یه قلیون. من خودم نمیکشم. کلاتوی عمرم 5بارنکشیدم.اعتقادی بهش هم ندارو اینویجور اعتیاد وخرج اضافی میدونم. بوی قلیون کلاباعث سردردم میشه.ولی اگه که بره اینوراونورمثلاکافه که خودم نرفتم چشمم به خانمی نیفته قطعا جوابم منفی هست

یخ فروش جهنم.معلم فراری

منم تا دوسال پیش لب نزده بودم اما الان هر از گاهی اگه کسی آماده داشت یکم میکشم اونم فشارم میوفته🤣🤣 ...

چون تو خونه ما از اول ممنوع بود 

منم بدم اومد

شوهرمم نمیکشه کلا خوشش نمیاد

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اها ببین زود قضاوت کردی من همه چی کشیدم بغیر از قلیون گرفتی چیشد

داداش من که فقط تا قلیون رفتم ولی شما به خودت رحم کن😂

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

چه پسرچه دختر خیردخترباید خااانم باشه متین باشه چیه بشینه هی ازدهنش و دماغش دودبده بیرون 😅

بنظرم یه دختر میتونه هرجور میخواد باشه ، بایدی درکار نیست 

و دود بیرون دادن چیز بد و زشتی نیست حالا

بعضیا اینقد گ.ه میخورن که از دهنشون میریزه بیرون اضافه ش😂

( منظورمو به خودتون نگیرید ، اطرافیانمو میگم ) 

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱