2777
2789
عنوان

کیا خیاط هستن بیان یه لحظه

66 بازدید | 16 پست

سلام میخام برم خیاطی یاد بگیرم چرخ صنعتی بخرم یدونه. از تولیدی وسایل بگیرم بیارم بدوزم 

موندن چطوری یاد بگیرم کجا برم یاد بگیرم چرخ خیاطی چی بخرم 

میشه کمکم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط می‌دونم که ژانومه چرخ خوبیه

ژانومه خانگی دارم چرخ صنعتی میخام بخرم از تولیدی بیارم یدوزم ولی این چرخ صنعتی هارو بلد نیستم موندم کجا برم یاد بگیرم 

برومزون یاپیش یه خیاط خوب یادبگیربراشروع هم چرخ راسته نیازنیست یدونه معمولی بگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
برومزون یاپیش یه خیاط خوب یادبگیربراشروع هم چرخ راسته نیازنیست یدونه معمولی بگیر

تولیدی هاچس تومن میدن نمی ارزه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اخه فقط میخام با چرخ صنعتی کار کنم نمیخام خیاط ماهر بشم فقط میخام از تولیدی وسایل بیارم بدوزم تو خونه

من با ژانومه میدوزم و دقیقا از تولیدی پارچه‌ میارم میدوزم

موفق باشی گلی جان

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
یعنی چرخ هم بخرم تو خونه نمی ارزه

کلاه هرلباس روکامل بایدبدوزی ۲۰یا۲۵ اونم براپالتوبدن بهت که پول برق ونخ واستهلاک چرخ وچشمت نمیشه

ببخشید چی میارید میدوزید

من سرویس خواب 

دوستام لباس میاوردن میگفتن نمی ارزه

ولی من سرویس خواب لحاف تشک بالش روتختی سرویس خواب نوزادی نوجوانی همه نوع 

الان دیگه خودم یاد گرفتم جداهم بشم ازشون میتونم یه کارگاه کوچک بزنم

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°