2777
2789
بیا برا هم دعا کنیم ایشالا جواب میگیریم بخدا که تنها نیستی ببین منم دوسال هر مااااه شکستم هرماه اشک ...

ان شالله به حاجتت برسی🙏

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم هرکدوم که دلتون میخواد مادر بشین، یه بارداری بسیار خوب و بی دردسر ،یه زایمان خوب ،و یه بچه صحیح و سالم تو بغلتون روزی تون بشه.بارون میباره ایشالا به حرمت تک تک قطره های این بارون خیر و برکت بباره به زندگی همتون.

خیلی سخته دیگ حس میکنم قلبم داره میترکه از ناراحتی هرجا بچه میببینم یا زن حامله همش حسرت میخورم که چ ...

من پارسال حامله شدم اما از دستش دادم میدونی همش به اون روزا فکر میکنم حسرت لحظه به لحظه اشو میخورم داشتم یه حس فوق‌العاده رو تجربه میکردم ولی قسمت نبود بمونه 

ای بابا ناراحت شدم البته من خودمم هنوز نمیدونم چه مشکلی دارم خودم و همسرم ازمایشارو فعلا انجام ندادی ...

انشالله با دارو تخمدان هاتو فعال میکنن عزیزم غصشو نخور

انشالله با دارو تخمدان هاتو فعال میکنن عزیزم غصشو نخور

نه اصلا غصه نمیخورم سپردم به خدا هرچی خودش صلاح بدونه 

اینجوری راحت ترم 

ایشالله یه دفعه یه پول دویست میلیونی براتون جور بشه زودتر بری ای وی اف 

دوندگی واسه ناباروری خیلی فرساینده هست 

بعد مالیش یک طرف 

بعد روانی و استرسش هم یک طرف

ایشالله سال دیگه اینموقع داری به نینیت شیر میدی 

من پارسال حامله شدم اما از دستش دادم میدونی همش به اون روزا فکر میکنم حسرت لحظه به لحظه اشو میخورم د ...

میفهمم چه حالی داری چه روزای سختیو داری میگذرونی و چقد فشار تحمل میکنی اینکه تو این مسیر یه تنه بجنگی واقعا سخته ان شاالله بیای تاپیک بزنی بگی معجزه شده و به حاجت دلت رسیدی امشب زیر این بارون از ته دل برات دعا میکنم چون خودمم خیلی دل شکستم

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...

[QUOTE=362018035]مرسی عزیز دلم لطف میکنی دکتر من زیبا ظهیری هستن فلوشیپ آی وی اف و نازایی[/QUOTE 

بیمارستان الزهرا 

باور کن به دولتی شخصی نیست باید قسمت باشه من الان مام رفتم انتقال منفی شد خانوم با من میلاد مشهد انتقال داد دو قلو باردار شد 

نه اصلا غصه نمیخورم سپردم به خدا هرچی خودش صلاح بدونه اینجوری راحت ترم ایشالله یه دفعه یه پول دویست ...

مرسی عزیزم انشالله مشکل شما هم حل بشه راستی بعد از شش ماه برای ای وی اف اقدام نکن حداقل دوسال بگذره 

مرسی عزیزم انشالله مشکل شما هم حل بشه راستی بعد از شش ماه برای ای وی اف اقدام نکن حداقل دوسال بگذره

آخه من بالای سی هستم و کیست خاص دارم. شرایط کیستم خوب نیست 

کیستم عامل ناباروریه 

سرچوکن کیست اندومتریوما یا شکلاتی