2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 126 پست

چ تاپیک بیخودی

همه ک مثه هم نیستن.یکی مصرف گوشتش بیشتره یکی میوه یکی تفریحش بیشتره

اصلا درست نیس مقایسه کرد

حالا درآمدو پرسیدی همه راستشو میگن؟

کاش یاد بگیریم این سوالا رو نپرسیم. حقوق و درآمد ی خانواده خصوصیه ب کسی مربوط نیس

یکی درآمدش کمه باااید خرجاشو با پولش متناسب نگه داره

یکی درآمدش بیشتر بیشتر خرج میکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بله دایی که دوتا بچه داره بچه هاش شاغلن هرکدوم درآمد خودشون دارن سال تا سال مهمون خونشون نمیره واقعا ...

کارمندی درآمدش کمه واقعا 

کشاورزی خوبه، کشاورزای اطرافم ماشاالله خوبه درآمدشون

البته کشاورزی و کاسبی ذاتا پر برکتن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كدوم شهر هستين عزيزم ؟

شهرستانیم چطور

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا