2777
2789
عنوان

بیاید بگید چرا تعلیق شدید برا بقیه تجربه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 183 پست

بخدا هروقت تعلیق شدم حرف حق زدم فقط بخاطر حرف حق تعلیق شدم همین! دلیل دیگه نداشته، الان دیگه حرف حق نمیزنم آنچنان غیر منطقی حرف میزنمو زور میگم که نی نی یار هم حرصی میشه 😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گفتم که برادر کوکووالا الانم میترسم بگم هنوزم‌نمیدونم چرا تعلیق شدم

من میدونم بگم؟؟؟😂😂😂😂😂

منم سر اون اهنگ  ه.ل.ی‌ک‌و‌پ‌تر تعلیق شدم 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

همش بخاطر بحث های  سیاسی بوده

یه بار هم بخاطر انتقاد به صاحب سایت

و دوتا از نی نی یارا

و یه بار هم بخاطر یه کاربر مرد

جوابش و دادم نی نی یار خودمم تعلیق کرد

من بحث سیاسی نباشه تعلیق نمیشم 😂😂😂

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بچه ها تعلیق شدم دیگه نتونستم یا اون شماره کاربری بسازمشما ها که هی تعلیق شدید شماره هاتون رو چیکار ...

دیگه کاری نکردیم .من ازش استفاده میکنم ولی نینی سایت نمیشه بیام باهاش

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

همش بخاطر بحث های سیاسی بودهیه بار هم بخاطر انتقاد به صاحب سایتو دوتا از نی نی یاراو یه بار هم بخاط ...

هعی 😂💔

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بخدا هروقت تعلیق شدم حرف حق زدم فقط بخاطر حرف حق تعلیق شدم همین! دلیل دیگه نداشته، الان دیگه حرف حق ...

روش خوبی در پیش گرفتی بچه ها یاد بگیرید😂

دایم بود دوسال هم تعلیق موندولی دلیلش نه حرف سیاسی بود نه فحش نه هیچی

ها اینجامیدونی زیاداشتباهی بجایکی دیگه مثلا تعلیق میکنن ولی شماخدای پشتتون گفتم جلوتم میگم مودبیدوباشخصیت توهین رو باادب کامل ویاسکوت جواب دادین همیشه شمااگه بچه داشتین قطعاخوشبخت ترین بودچون باشخصیت ترین مادروداشت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نه 5 ....کراش زده رو تعلیق کردن من

اوه 

من جدیدا  انقده ندیدم ایشون تعلیق کنن که فکر میکنم وجود خارجی ندارند گاهی 

خیلی کمرنگن

برای من خانم شب بسیار لطف دارن

فکر کن دو تا تاپیکم کاربرای آقا اومدن مزاحمت ایجاد کردن

نی نی یار شب تاپیک منو قفل کردن به اون آقا هم گفتن ای پسرای بد

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی