2777
2789
عنوان

حتی یه نفر نمیاد بگه چتهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز منم اینم مشکل داشتم که دعوا کردیم هیچکسی نیومد بهم دلداری بده ولی زمانه بهم یاد داد که قوی تر باشم زودی قهر نکنم همونجا کنارشون باشم حرفامو محکم بهشون بگم گریه کردن وقهر کردن نشونه ضعف تو رو نشون میده سعی کن قوی باشی تو زندگیت

دوست عزیز منم اینم مشکل داشتم که دعوا کردیم هیچکسی نیومد بهم دلداری بده ولی زمانه بهم یاد داد که قوی ...

من ضعیفم من ضعیفم می‌خوام ضعیف باشم فقط اسم قوی بودن پیشم نیارید که خودمو میزنم 

تو مگه می‌دونی من توی زندگیم چی کشیدم من چیا تحمل کردم چه بدبختیایی رو ریختم توی خودم مگه اون موقع که بهم تجاوز شد و من عقلم نمیرسید و از ترسم به هیچ کی نگفتم کسی فهمید من چی میکشم مگه این همه سال ریختم توی خودم و به کسی نگفتم کسی فهمید ؟؟؟؟؟ تورو به قرآن به من نگید قوی باش نمی‌خوام نمیتونممممم

فرض کن پنج سال که چی چه ربطی به سنم داره

عزیدم امیدوارم مشکلتون حل بشه و این عصبانیت ازتون دور بشه این روزا میگذره منم کم تو زندگیم سختی نکشیدم 

درکت میکنم.

فقط میخواستم بفهمم شاید مال سن بلوغ یا سن هیجانتونه واقعا منظور بدی نداشتم.

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...