2777
2789
عنوان

کیا مثه من هیچ خرجی ندارند

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سبک زندگی عالی ای داری موفق و پاینده باشی

فقط برام عجیبه جاری من هم هر روز با افتخار میگه 

خرج نداره

پول به تاکسی نمیده

پول به آرایشگاه نمیده

لباس در حد ضرورت یک دست رخت کهنه داره

کارت حقوقش دست شوهرش هست و حتی نمی دونه به عنوان کارمند حقوق خودش چقدره؟؟

چرا هر روز این چیزها را به بقیه ی زنها میگه و فکر می کنه اجازه داره  زنهای دیگه ای که مثل خودش زندگی نمی کنند را تحقیر کنه؟؟؟؟

شغلت چیه؟بقیه رو کاری ندارم ولی  لیزر رو برو ،دنیای من به دو قسمت تقسیم میشه قبل لیزر بعد لیزر 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

من هم خرج میکنم و هم پس انداز اصلا نمیتونم واسه خودم خرج نکنم و اصلااا هم نمیتونم پس انداز کنم همیشه یه بخشی از پول تو یه کارت جدا میکنم برای خرج کردن یه کارتم دارم مخصوص پس اندازه یه بخشی میره اونجا البته پس انداز من مخفیه و شوهرم خبر نداره وگرنه همه رو اون خرج میکنه تا قرون اخر نمیزاره من پس انداز کنم 

بگو چی مثلا

لیزر میرم 

هفته ای یه روز استخر میرم

موهامو رنگ میکنم

ناخونام کاشته

لباس تا دلت بخواد میخرم 

مانتو و مجلسی و ..

لوازم ارایشی خیلی میخرم رژ بگم صدتا دارم کم گفتم

چندین جفت کتونی و کفش و دمپایی روفرشی و اینا میخرم

کلا میرم بیرون باید خرید کنم

ریز ریزم طلا میخرما میذارم کنار

قرعه کشی هم واسه خودم نوشتم 

چون رژیم غذایی دارم باید یه سره مواد غذایی مقوی بخرم

قرصلی تقویتی خارجی میخرم

و دیگه یادم نمیاد😂😂

عزیزم سبک زندگی عالی ای داری موفق و پاینده باشیفقط برام عجیبه جاری من هم هر روز با افتخار میگه خرج ن ...

جاریت چیکارس ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
عزیزم سبک زندگی عالی ای داری موفق و پاینده باشیفقط برام عجیبه جاری من هم هر روز با افتخار میگه خرج ن ...

اون ول کن فک میکنه زرنگه در حالیکه داغه خودت چه خرجایی داری 

لیزر میرم هفته ای یه روز استخر میرمموهامو رنگ میکنمناخونام کاشتهلباس تا دلت بخواد میخرم مانتو و مجلس ...

واسه خونه هم که دیگه نگم برات هرچی ببینم میخرم

شوهرم فروشگاه داره لوازن خونگی و مبلمان و فرش 

هرچند باری که میرم یه چیز واسه خودم برمیدارم میام😂

لیزر میرم هفته ای یه روز استخر میرمموهامو رنگ میکنمناخونام کاشتهلباس تا دلت بخواد میخرم مانتو و مجلس ...

شاغلی؟؟ من از بین اینا لیزر رو انتخاب میکنم برم این هفته اولین جلسه باید شیو کنم برم ؟؟ تازه میخام برم بپرسم ببینه جواب میده یا نه