2777
2789
عنوان

دلیل کار این پسر چیه بنظرتون پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
گور باباش 😫😫😫😫

هموووون بابا فک میکنن کین 

البته من فک کنم جوری هم رفتار میکنیم که انگار من ازت خوشم نیومده که اون جز حریممه مردددددی بیا عین ادم بگو‌دوست دارم این ادا ها چی چیه 

صبحشم که سلام صبحت بخیر گف نمیدونم چرا ادامه ندادبنظرت پیام میده

قطعا پیام ک میده ولی ب قوله بچه ها شما دیگه نگو چرا یهو غیب شدی بی تفاوت خودتو نشون بده می‌دونم سخته چون دوسش داری ولی تو سعیتو کن 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا پیام ک میده ولی ب قوله بچه ها شما دیگه نگو چرا یهو غیب شدی بی تفاوت خودتو نشون بده می‌دونم سخته ...

وای من بمیرمم نمیگم چرا نبودی چرا غیبت زده

دعا کن زود پیام بده 

یک ماه شده! واقعا نمیدونم چیکار کنم هرروز منتظر پیامشم خیلیم ازش خوشم میاد

عزیزم

من به شخصه دقیقااااااا در شرایط تو بودم.

خیلیم دوسش داشتم و همکلاسیم بود.یک ماه اول تابستان هر شب حرف می زدیم با گوشی زیر ۲ ساعت نمیشد.چت هم داشتیم.

تا اینکه یهو قطع شد.

منم هر روز منتظر بودم ولی انگار نه انگار.دوستم گفت بیخیال حتی اگرم اون موقع که حرف می زدین به تو علاقه واقعی داشت یه دفعه قطعش نمی کرد یعنی اون طوری که باید تورو نمی خواد.والا من بیخیال نشدم و بهش پیام دادم از همون شب دوباره شروع شد حتی بیشتر از قبل.

منم تمام اخلاق های بدش رو فاکتور گرفتم اینکه گاهی یهو سرد میشد انگار نه انگار دوباره فرداش گرم خیلی اذیتم کرد یه جوری رفتار می کرد انگار من اون رو بیشتر می خوام.و اینکه خب همون طوری هم بود‌.خلاصه رفتیم توو رابطه که کلی اشتباهات داشت همه رو چشم پوشی می کردم.داداشم فهمید باهاش حرف زد اونم هیچ تعهدی نداد و بعد یه مدت کوتاه کات کردیم.

از همه لحاظ از من پایین تر بود فقط تیپ و قیافه داشت(منم خوشگلم البته منظورم اینه فقط همین رو داشت) دروغ چرا انقدر خر بودم به خاطر همون تحملش می کردم احتمالا.

بعد کات کردنمون تازه فهمیدم خواستن واقعی چه شکلی باید باشه اگر من رو واقعا می خواست اون طوری نمی کرد باهام و به راحتی تمومش نمی کرد اینکه انقدر ادعای عاشقی داشت.

واقعا بایر عشق رد در عمل نشون داد چقدر داداشم گفت طرفت گفت برات می میرم تا در عمل عشقش رو خودش بهت ثابت نکرده باور نکن ولی خب گوش نکردم قلبم نابوددددد شد ولی خب الان حالم عالیه و تجربه به شدت خوبی بود

چه خوب گفتی!!😔😔

ای جانم عزیزم، ناراحت نباش 

ولی ته 90 درصد روابط همینه، با اینکه تلخه ولی حقیقته 

کساییم ک میبینی ازدواج کردن و زندگی شون گل و بلبله اگه از دلشون باخبر باشی میفهمی ک هنوز پارتنر سابقشون و دوست دارن 

پسره میگه اسم اکسم و میزارم رو دختر آینده ام 

دختره میگه منم همینکارو میکنم 

بعد ازدواج همش رلای سابقشو با همسرش مقایسه میکنه، زندگیش میشه زهرمار

تو همین مراکز مشاوره خیلیا بخاطر فراموش کردن رلشون کلی هزینه میکنن میرن پیش روانشناس تاجایی ک گاهی کار به روانپزشک و دارو و بستری میرسه... 

میدونی چی تو این دنیا ارزش داره؟ عشق پاک 

عشقی ک با ازدواج به دست بیاد نه دوستی ای که انقدر ادامه پیدا کنه که با دهمین رلت ازدواج کنی و رل دهمتم با شما که رل بیستمشی... 😅بخدا حقیقت جامعه امروز ما همینه 

فقط عشق به الله ارزش داره یه نماز دو رکعتی حالتو بیشتر از صحبت کردن با پسری ک به اصطلاح روش کراشی بهتر میکنه 

اگه به گفته اش عمل کنی و سراغ این چیزا نری انشاالله یه همسر خوب نصیبت میکنه، ❤️

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

عزیزممن به شخصه دقیقااااااا در شرایط تو بودم.خیلیم دوسش داشتم و همکلاسیم بود.یک ماه اول تابستان هر ش ...

متاسفم عزیزم ..خوشحالم که الان عالی هستی امیدوارم روز به روز عالی ترم بشی

بنظر من همین که رفتی سمتش اون هوا برش داشته 

آخه میگن پسرا دوس دارن بدست بیارن تلاش کنن 

تجربه!چقدر خوب گفتی کاش منم به این باور برسم که شکست هامو به چشم تجربه بتونم ببینم

ای جانم عزیزم، ناراحت نباش ولی ته 90 درصد روابط همینه، با اینکه تلخه ولی حقیقته کساییم ک میبینی ازدو ...

حرفاتو قبول دارم 

دعام کن بتونم نمازمو شروع کنم فقط خدا میتونه کمکم کنه

حرفاتو قبول دارم دعام کن بتونم نمازمو شروع کنم فقط خدا میتونه کمکم کنه

ای جان، همینکه تو دلت افتاده نماز بخونی یعنی خدا کمکت کرده 

دلیل اینکه نماز نمیخونی چیه؟ بگو شاید بتونم کمکت کنم چون خودم همه این مراحل و پشت سر گذاشتم 

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

متاسفم عزیزم ..خوشحالم که الان عالی هستی امیدوارم روز به روز عالی ترم بشیبنظر من همین که رفتی سمتش ا ...

گرچه به همین راحتی به چشم تجربه نگاه نکردم نابوددددددد شددددددددم.واقعا مردم.جیغ می زدم حتی چون خیلی احساسیم

دوستام و خانواده خیلییییییی کمکم کردن و حالم خوب شد.

دفعه بعد خیلی بهتر حواسم هست‌.

و اینکه اون بازم پیام داد...نباید بهش بها می دادم هعی...دوستم گفت اگه واقعا دوستت داشت این طوری یهو سرد نمیشد دوباره گرم تورو خدا بیخیالش شو ولی من نشدم درحالی که حتی همون موقع هم راستش می دونستم نباید اون طوری می کرد ولی خب...

گرچه به همین راحتی به چشم تجربه نگاه نکردم نابوددددددد شددددددددم.واقعا مردم.جیغ می زدم حتی چون خیلی ...

شدیدا درکتون میکنم 

روبیکا دارین؟ 

ای جان، همینکه تو دلت افتاده نماز بخونی یعنی خدا کمکت کرده دلیل اینکه نماز نمیخونی چیه؟ بگو شاید بتو ...

امروز فردا میکنم یا اگرم شروع به خوندن کنم چن روز میخونم دوباره ول میکنم