2777
2789
عزیزم فکر نکنم همچنین بی دلیل باشه،امیدوارم پای نفر سوم درمیون نباشه

این نفر سوم یه دفعه اومده😕و نامزدم عادی رفتار کرده و هیچ‌ بحث و دعوایی راه ننداخته

یهویی نفر سوم از اسمون اومده؟

بعدم گه خوردههههه باشه پنج سال عمر و جوونیمو بی دلیل پای خودش هدر بده و تو کشوری که این مردم احمق دنبال بکارتن هنوز با من رابطه داشته باشه بعد ولم کنه

یعنی انقدر عوضیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونمامشب یهویی اینکارو کردم من اصلا نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم بدون اون دق میکنم

ممکنه سرش جایی دیگه گرم باشه .مگر میخواست دنبال چی باشه ؟!حتی باهم ازدواجم نکردید بعد میگه واست خسته کننده شده 

مگر عشق اینطوریه 

کسی که عاشق کسیه همیشه در کنارش اسوده هست 

این مشکلش از یه جای دیگه هست 

یا اخلاقی دیده متفاوت در شما که نتونسته کنار بیاد یا یه جایی سرش گرمه .وگرنه همه تلاششو میکرد برای رسیدن بهتون 

درهرصورت جای ضرر رو هرچه زودتر بگیری بهتر .بزار بره پی زندگیش یکی بهت پیدا خواهی کرد که لیاقت با شما بودن رو داشته باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
این نفر سوم یه دفعه اومده😕و نامزدم عادی رفتار کرده و هیچ‌ بحث و دعوایی راه ننداختهیهویی نفر سوم از ...

رابطه خاص هم باهاش داشتی؟اگر اره ممکنه دلیلش این باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ریدی ک عزیزم اب قحطه

میدونم الکی نوشتی  عقدی چون همینجام موشتی نشون کرذه ینی حتی نامزدم نیستین

چقد احمقی ک رابطه داشتی( حالا چه با پرده چ بیپرده تو بغل یکی خابیدی دیگ)

سلام عزیزم

من تاپیکتو خوندم در مورد زندگیت ، الانم که اتفاق جالبی نیوفتاده 

دوتا کلمه حرف دارم باهات بعنوان یه ادم که نمیدونه شاید روزگاری درمونده تر از الان شما بشه یا نشه به هر حال توکل بخدا؛

میدونم که سختی و فشار مالی و عاطفی ما رو به هر سمتی ممکنه بکشه و البته روزایی رو اینطور سپری کردم لغزش هم داشتم اما اما اما تا خدا هست هیچ لحظه ای انقد سخت نیست که نشه تحملش کرد 

میدونم اشتباه کردی اما من سرزنشت نمیکنم چون تو اشرف مخلوقاتی و خدا عاشقته اومدم بگم فراموش کن چیکارا کردی بپذیر که هر چی بوده اشتباه بوده پناه ببر به اغوش خدا، فقط با یاد اون ادم ارامش میگیره از اون بخواه کمکت کنه ولی واقعی بخواه بیراهه نرو طلب عشق از هر بی سر و پایی نکن اگر از اون ها که باید محبت دریافت نکردی برو از خدا بخواه اون جبران میکنه حالت خوب خواهد شد بهت قول میدم البته اگر بخوای و راه اشتباهی که رفتی رو برگردی جبران کنی برای خودت 

پاسخگوییش به چه دردم میخورهمن بدون اون هیچی نیستم دیگه

اتفاقا با اون خودتو به سمت هیچی بودن بردی 

کسی که اینطور میگه رابطه براش ارزشی نداره چطور به شما ارزش داده ؟ چطور ممکنه ادم بی ارزش بتونه به دیگری ارزش ببخشه ؟

متاسفانه مردا زنا رو واسه هوس میخوان اونا هم که قول ازدواج میدن به امید رابطه اکثرا زیدش میزنن و برا ازدواج میرن سراغ یه دختر افتاب مهتاب ندیده بدبخت 

ما دخترا باید عاقل باشبم ساپورت ندیم تا هنوز با طرف نسبتی نداریم 

الانم دیگه گذشته این واست تجربه بشه روابط خارج از عرف فقط زیانش واسه خانمه 

از اولشم قرار نبوده این اقا باهات ازدواج کنه فقط میخواسته بهره ببره 

نمیدونم به قول امروزیا شماهم بهرتو بردی دیگه .تهش جداییه

اگر اعتقاد داری توبه کن و اینبار پاک زندگی کن

اگر اعتقاد نداری که دفعه بعد ارزش بیشتر واسه خودت قایل شو تا با کسی نرفتی زیر سقف بدن با ارزشو در اختیارش نزار

الان خیلی فرق میکنه؟نشون کرده

بله فرق داره اگه دوست باشید معلومه کسی دیگه رو میخواد و رفته بایکی دیگه ولی اگه خواستگاری و نشون و عقد باشید پای خانواده و بزرگترا میاد وسط و اشتی میکنید