_unut مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6057 عنوان شغل با درامد سی میلیون 200 بازدید | 7 پست بچه ها به تظرتون کارمند فروش تور آژانس هواپیمایی میتونه انقد درامد داشته باشه؟با توجه به شرایط الان ایران تور داخلی بهتره یا تور خارجی؟ دیروز | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_unut مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6057 درست متوجه نشدم چی گفتین منظورم کانتر فروش تور هست توی آژانس مسافرتیدرامدش خوبه؟
_unut مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6057 بازاریابی خیلی قوی تو هر زنینه نیتونه درامدزا باشه که من توش خوب نیستم☹️
madaremelina عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 10694 که من توش خوب نیستم☹️ اگه تو وجودت هست،ولی کار نکردی ،خب راه میفتی،ولی کلا اگه سر زبون دار با روابط عمومی خوب نیستی وکلا تریم شخصیتیت نیست،سمت اینکار نروببین من الان یه سیب بدی دستم تو دوسوت میفروشمش ولی کلا شخصیتم این نوع شغل حوصلش نمیکشه،کلا ادم کار مشخصم
_unut مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6057 اگه تو وجودت هست،ولی کار نکردی ،خب راه میفتی،ولی کلا اگه سر زبون دار با روابط عمومی خوب نیستی وکلا ت ... شر و زبون دارم حرف زدنم و صدام خوبه و ظاهرمم جذابهجاهایی که کار کردم بیشتر بخاطر همینا جذب شدماما اعتمادبنفس فروش ندارم نمیدونم چرایه چیزی کم دارم که نمیدونم چیه تا اون ضربه اخرو محکم بزنم😂