2777
2789
عنوان

زندگیم بعد از بدنیا امدن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
عزیز دلمتو بچت بزرگ میشه واینروزا میگذرهمن شوهرم عصبیه وهرگز تمومی ندارهمنم خستم فکر کن کنار این مرد ...

منم همون دقیقا اینجورم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا شما خودت اقدام کردی ۳تا بعدش تو دلیت خانم کوچیک؟ اگ پسر بشه 🤣🌹

نه نمیخاستیم سومی رو

دختره خدارو شکر

البته الان روزای خوبم وقتی دنیا بیاد چجوری جمع و جورشون کنم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هزینه و حوصله اینکارارو ندارم اصلا انقد جیغ زده سرم درد می کنه از تو مغزم درد می کنه

هزینش شاید زیاد باشه ولی تنها راه حل مشکلت همینه عزیزم

فکر نکن با بالا رفتن سنش بهتر میشه، این مشکلش یه ریشه داره که اگر درمان نشه هیچوقت خوب نمیشه. اینو دیدم که میگم

وقت بزار نتجیه میگیری حتما💜

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

کاملا زندگی منو توصیف کردی. دخترم به شدتتتت ناآرومه ۱۴ماهشه همش نق نق گریه صبح تاشب آویزونه بهم. از وقتی دنیا اومد کولیک رفلاکس آلرژی بیچارم کرد

خواب و خوراک نداشتم الانم خیلی خیلی بدغذاست. همش با پسرم دعواشون میشه سر هزاااار چیز جیغ و داد ودعوا گریه زاری بزن بزن. یک ثانیه نمیتونم بشینم

پسرم گذاشتم مهد که اوضاع بهتر بشه اونم ده بار تا حالا مریض شده به من و دخترمم داده. هفته پیش کاملللل مریض داری کردم دهنم سرویس شد. نمیدونم کی میتونم یه نفسی بکشم خدایا

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
عزیزیم ک درک می کنی بریدم

فدات گلم به خودت سختنگیر در حد اینکه اپزی کنی اونم دو وعده ای بزار سعی کن نفس عمیق زیاد بکشی باور کن کوچولوت استرس تو دو میفهمه و بی قرار تر میشه

هزینه و حوصله اینکارارو ندارم اصلا انقد جیغ زده سرم درد می کنه از تو مغزم درد می کنه

میتونی مشاوره انلاین بگیری اگر حوصله نداری حضوری ببریش

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بچه من جیغو دادی نبود ولی فوق العاده شیطون بود و بد غذا هر شب تپش قلب داشتم کمر درد و از صبح سر درد و سرگیجه همین بتعث شد به بچه دوم اصلن فکر نکنم الان تو ۶ سالگی یه پارچه اقا شده ولی من دیگه اعصابم ضعیفه و حوصله بچه داری ندارم شخصیتم عوض شده تبدیل به یه ادم عصبی شدم