2777
2789
عنوان

بیاین حاجتتون رو بگید به شرط لیاقت دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم انتظار یه معجزه‌ام برام دعا کن برای پدرم هم دعا کن که کسب و کارش رونق بگیره و هرروز مشتری داشته ...

چشم به شرط لیاقت❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم ...

چشم❤️❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی ...

الهی همه این ادما چوب خدا رو تجربه کنن😞

هاتف

طاهره

محسن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
جان عزیزت از ته قلبت دعام کن شوهرم راصی بشه از نزدیک حیاط پدرش اسباب کشی کنیم و بریم شهر خونه بخریم ...

چشم گلم❤️❤️

پرینا

حبیب

ساناز‌

فریبا

لاله

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
الهی همه این ادما چوب خدا رو تجربه کنن😞

الهی آمین امیدوارم انقد در حق خودشون ظلم شه که دست از سر ماها بردارن الهی امین🙏🤲🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ازدواج

پردیس

نیلو

زینب‌

معصومه

ریحانه

چشم گلم❤️❤️

ممنونم منم براتون صلوات فرستادم 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود