2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس bبهnچیه؟ازدواج دارن؟شغل bتو چه حیطه اییه؟من کی به هدفم می رسم ؟۱۴۰۳؟ شغلم ایندم؟

میشه بیای خصوصی؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
میشه خواهش کنم منم بگین کنکور ۴۰۴ پزشکی یا دندون پزشکی دولتی میارم ؟حس نیما بهم چیه ؟

تو یه رشته ی دیگه دولتی قبول میشی. 

نیما درگیر کارای خودشه.... زیاد جدی فکر نمیکنه...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تو یه رشته ی دیگه دولتی قبول میشی. نیما درگیر کارای خودشه.... زیاد جدی فکر نمیکنه...

بعد میرم اون رشته یا باز کنکور میدم ؟

چقدر حستون درسته؟

میشه از آیندم بگین اونقدری که میخوام پولدار میشم ؟بیزینس خودمو راه میندازم ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بعد میرم اون رشته یا باز کنکور میدم ؟چقدر حستون درسته؟میشه از آیندم بگین اونقدری که میخوام پولدار می ...

اون رشته ی دولتی رو با تمایل معمولی دنبال میکنی...

وارد یه هنری میشی و از اون کسب درآمد میکنی...

اون رشته ی دولتی رو با تمایل معمولی دنبال میکنی...وارد یه هنری میشی و از اون کسب درآمد میکنی...

بیشتر حس میکنید اون رشته چی هستش ؟

از نظر مالی من در آینده بهتر تره وضع ام یا اون دوستم ک تو ذهنمه؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱