2777
2789
عنوان

همسرم یه دفه پر کشید💔 مرگ یه دفعه ای و عجیبش

| مشاهده متن کامل بحث + 7003 بازدید | 151 پست
دو ساله جدا شدم هنوز دست از سرم برنداشته و هر روز داستانی برام درست می کنه ، یه ماه پیش اومد کلی منو ...

خدا از رو زمین برش داره اشغالو

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه خیلی زوره جدا شده باشی و هنوز درپسر برات درست کنه ، هر روز یه داستانی ، هر روز بکشونتت دادگاه ، ...

کاش اینکاراش باعث نشه بچهاتو بهش بدی عواقب بدی واسشون داره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اللهی شوهر سابق منم به زودی زود خبرمرگش برام بیاد و شرش از سر من و بچه هام کم شه ، دوساله جدا شدم مث بختک هنوز رو زندگیمه ، حتی میاد می زنتم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
روحش شاد🥲

خیلییی آرزو داشت 

ببین حتی با هم رفتیم طلا خریدیم برا همسر آینده🫠💔

الان اون گردنبند گردن منه و دیگه همسر آینده ای در کار نیست 

چقدر گفت دانشگاه تموم بشه بریم خواستگاری 

ای واااای 

ممنونم عزیزم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

دو ساله جدا شدم هنوز دست از سرم برنداشته و هر روز داستانی برام درست می کنه ، یه ماه پیش اومد کلی منو ...

درسته کامنت بعدیت خوندم و جواب دادم . امیدوارم خدا به درد دلت جواب بده . حق داری خیلی سخته

بله خیلی زیاد داداشم ۴۰ سالش بود زنداداشم با برادر دیگم ازدواج کرد از طرف دیگه بخاطر این دارم دیوونه ...

چرا عزیزم خب بنظرم کاراشتباهی نبوده بخاطر بچه هاش اید خاسته عقدکنه البته اگه مجرد بوده برادرتون!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
باورت میشه کامنتتو ک دیدم قلبم ریخت خدا بهتون صبر بده نمیدونم چی بگم .خودم عاشق بابامم نبودش واسم مس ...

خودم که هنوز باورم نمیشه بابا ندارم🙂 

خدا انشاالله باباتو همیشه کنارت نگه داره با خوبی و خوشی زندگی کنید 

شما هم مثل من سنت کمه صد در صد به خانوادت وابسته ایی

من تو 17 سالگی بابامو از دست دادم دقیقا سنی که خیلی بهش نیاز داشتم الانم که 18 سالمه همیشه تنهام تو همه جا ، 

به هر حال زندگیه دیگه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-