دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وظیفش بوده شوهرش خرجش نکنه کی بکنه دختر من با شعار زنی که خرج نداره ارج نداره پیش میره چشتو دراد
جرر🤣🤣🤣
یه سوال پسر خودت که در خونمون رو برای خواستگاری کردن من شکست هم بود همینا رو میگفتی
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡
چه عشقی چه کشکی حسین رو چیز خورش کردن بعد میگ حسین عاشقم بوده🤢🤢🤢هااااا اونو میگرفتین بهتر بودیا د ...
بخدا هرکی رو میگرفتیم بهتر از این مار افعی بود🙄
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡
پسرمنو چیز خورش کردین دیدین پسر به این خوبی و اقایی جایی گیرتون نمیاد
کی پسرت تورو میخواد که چیز خورش کنهه