2777
2789
عنوان

ادامه ی تاپیک اکیپ خانوادگی فداش بشمه منه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 406 پست
جاریم کو کدومه؟ 😂😂🤧

@tase    

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما برای آخر هفته برنامه چیدیم میرم دبی🤧😌😌😌

ما که فعلا پول نداریم بریم دبی. پولامون را جمع می کنیم خونه بخریم

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
میبینم داری زبون درازی میکنی؟!!!! خیره؟

هعی از عروس فقط تورو شانس آوردیم اونم چون از خون خودمونی دختر خاله جان

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

[QUOTE=362019048]من عروس جدید خانواده هستم. جاریها آخر هفته هستید میخوام دعوتتون کنم مهمونی خونمون؟[ ...

دیگه حالا. بیاید دیگه خوش میگذره دور هم غیبت می کنیم

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
داداشت خیلی عاشق و شیفته دخترمه به نفعتونه با دخترم خوب باشین

دخیرت تا یه کلام حرف می‌زنیم غش میکنه آب قند لازم میشه اصلا میزاره حرف بزنیم

ما که فعلا پول نداریم بریم دبی. پولامون را جمع می کنیم خونه بخریم

اوههههه من صدبار بهت گفت از امین برات شوهررر در نمیاد

ببین محمدم چهار تا خونه گرفته از وقتی ازدواج کردیم. 

شوهرت همروووووو میکنه تو حلق خانوادش 🤧🤧

........... اگه بدون ما میصرفه،سود کن‌‌‌‌‌‌‌