2777
2789
عنوان

ادامه ی تاپیک اکیپ خانوادگی فداش بشمه منه😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 419 پست
کی عروسه کی دوماد؟ من عمه عروس میشم😁

نمیدونم چقد دوررر تو مادر عروس شو🤣

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم داره ادامه تحصیل میده مثل ت نبود ک دیپلم نگرفته خدتو انداختی ب پسر من چون هنری جز شوهر کردن ند ...

مامان حرص نخور این داره عقده هاشو خالی میکنه الان غش میکنه میره پیش داداش ننه من غریبم بازی در میاره

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

گیس کشیه تا منم بیا گیس جاری عفریتمو بکنم

اره بیاااا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مررررسی همگی خوشبختم از اشناییتون راستی اسم اکیپ چیشد

تو امضات بنویس دختر خاله های نی نی یار😁🤌🏻

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

دخترم داره ادامه تحصیل میده مثل ت نبود ک دیپلم نگرفته خدتو انداختی ب پسر من چون هنری جز شوهر کردن ند ...

ارع جون ننش چقدرم که تحصیل میکنه 😏

من درسته درس نخوندم ولی از هر دستم هزااار تا هنر میباره مثل دختر تو دست پا چلفتی نیستم😏

مامان حرص نخور این داره عقده هاشو خالی میکنه الان غش میکنه میره پیش داداش ننه من غریبم بازی در میاره

چی بگم از پسر هم شانس نیووردم😭

گیس کشیه تا منم بیا گیس جاری عفریتمو بکنم

فاطمه تو هم شوی زنداداشم؟😂

پسرمو چیکار کنم خواهر

پسر خدت چی شده مگه

چی بگم از پسر هم شانس نیووردم😭

بخواطر خوبی هاته مادر من نمیشه آدم هم زیبا و خوش قلب باشه هم همه فرزند هاش صالح که