2777
2789
عنوان

نوزاد از چند روزگی گریه اش شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون بیمارستان🤦‍♀️پسر من از بیمارستان تا شیش ماهگی چشماش و دهنش با هم باز میشد

نه گول نخور😄پسر من انقدر صبور و جنتلمن بود تو بیمارستان که راحت خوابید تاصبح..تا شش ماهگی ماه بود واقعا..ببین شب تا صبح بدون بیدار شدن راحت میخابید...روزاهم میزاشتی زمین بدون هیچی راحت میخابید گاهی شک میکردم مشکلی داره دورازجون میبردم دکتر میگفت همه چیز عالیه

ولی از شش ماه به بعد تا الان که هفده ماهشه اون روی خودشو نشون داد😁دهنمون سرویس کرده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
همون اوایلپسر اول من از دوران جنینی شبا تا صبح لگد میزد نمی‌خواهید بعد تولدم تا یه سال شبا نمی‌خوابی ...

والا تو حاملگی خیلی کم لگد میزد من فکر میکردم همش خوابه 

ولی الآن بیخوابی زیاد داره

معمولا سه هفته شروع میشه تا سه ماه ممکنه طول بکشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خوابش چی بعضیا شب تا صبح بیدارنبعضیا صبح تا شب آیا خواب تغییر می‌کنه

اره خواب کمکم بعد ی ماه معمولا درست میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه گول نخور😄پسر من انقدر صبور و جنتلمن بود تو بیمارستان که راحت خوابید تاصبح..تا شش ماهگی ماه بود و ...

خداحفظش کنه سلامت باشه🌹😂

پسر من بزرگ شده الان هفت ساله است ولی یادمه تو بخش فقط پسر من گریه میکرد.دقیقا تا شیش ماهگی،هر دکتری فکر کنی بردیمش.من و همسرم شبیه زامبی ها شده بودیم از بیخوابی😂ولی بعدش اینقدر آروم و خوش اخلاق شد 

تا همین الانم همینطوره.جلسه ی انجمن مدرسه که میرم همه می‌نالند از شیطنت و بی نظمی بچه ها من اینجوریم😁تو کل کلاس فقط منم که مشکلی با تکالیفش ندارم خودش همه رو انجام میده

ولی باور کن نوزاد میبینم چهار ستون بدنم میلرزه اسم بچه ی دوم میاد تشنج میکنم اینقدر که اون شش ماه وحشتناک بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خداحفظش کنه سلامت باشه🌹😂پسر من بزرگ شده الان هفت ساله است ولی یادمه تو بخش فقط پسر من گریه میکرد.د ...

سلامت باشین عزیزم♥خدا عزیزانتون رو حفظ کنه انشالله♥

حق داری والا من پسر اولم این مدلی بود الاننه سالشه  دقیقا مثل پسر شماست اروم و ساکت و مودب😁

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....