2777
2789
عنوان

حس بدی دارم از اینکه قراره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ قصد و هدفی هم برای ادامه دادن دارین یا نه؟ اگه جوابت نه هست که ازدواج کنولی اگه هدف داری و دانشگ ...

قصدم یه لیسانسه که نگن دیپلم داره فقط 

اونم تو دانشگاه ازاد 

نه اهل درس نیستم 

اما الانم حس خوبی به ازدواج ندارم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

عزیزم کجا شمارو دیده و پسندیده؟

دوست مادرم هستن 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بنظرم همه این حس و دارن منم هروقت خواستگار میاد تو جواب دادن همین شکلیم بنظرم مشورت کن باکسی ببین اخلاق اقا واقعا خوبه مطمعن باش خوب باشه تو همه چی پایت میشه گوربابای اکس نکست اخر باید ی خواستگار و انتخاب کنی چ بسا ک اگ این اقا از همه لحاظ خوب باشه شما ازدواجتو بردی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
فک کنم چون سنت کمه

من نمیدونم چجوری بگم اما دوست دارم کسی باشه که ازادم بزاره مثلا سه روز با رفیقاش بره شمال من تنها باشم 

کلا یه رابطه ی خلوت میخوام 

حالا بیشتر باهاش اشنا شدم یه روز تاپیک میزنم خبرتون میکنم ببینم چیکار کردم

حس خوبی نداری

دقیقا 

اما من تفریحاتمو کردم 

میخواستم فقط تنها باشم 

حتی قید رفیق و هم زدم 

نمیدونم این از کجا پیداش شد

بنظرم همه این حس و دارن منم هروقت خواستگار میاد تو جواب دادن همین شکلیم بنظرم مشورت کن باکسی ببین اخ ...

یعنی حس اینکه قراره عروسی کنی بد بود؟ 

من از فکر اینکه مثلا بهم بگه پوشیده باش حس بدی میگیرم 

قصدم یه لیسانسه که نگن دیپلم داره فقط اونم تو دانشگاه ازاد نه اهل درس نیستم اما الانم حس خوبی به ازد ...

نمیدونم از این نظر که اینکه حس بدی دارین چی بگم

من فقط منطقیشو بهتون گفتم

با توجه به اینکه هدف خاصی برای زندگیت نداری اگه فکر میکنی به لحاظ روحی امادگیشو داری ازدواج کن

چه قدر مثل منی

بالاخره یه همدرد پیدا کردم 

دخترای دورم  فقط وابسته بودن