2777
2789
عنوان

آخه این کار پسره درست بود❓️

103 بازدید | 18 پست

هی میومد تو بازی آنلاین‌ که صدا ها میاد بامزه بازی در میاورد حرفاش بانمک بود،باجنبه و مهربون و مودبم بود من عاشقش شدم، الان تا کی باید حسرت اینو بخورم که همچین پسری‌ تو زندگیم نیست که حالمو خوب کنه،

کاش دهنشو میبست انقدر حرف نمیزد ☹️

(اسم بازیو نپرسین).

کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم‌ مهربان تر باشیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی درباره اش گریه کنی ، جدی میگمخوشت اومده بود خب شماره میداپی شماره میگرفتی ما الان از کجا پسر ...

من اصن تو سلیقش نبودم،یه روز دیوونه شدم اعتراف کردم حسابی در کمال ادب ضایعم کرد،من اصلا اهل دوستی نیستم فقط دلم‌میخواست باهاش حرف بزنم الان که از چشمش افتادم دیگه حرفم نمیتونم بزنم

میتونی درباره اش گریه کنی ، جدی میگمخوشت اومده بود خب شماره میداپی شماره میگرفتی ما الان از کجا پسر ...

من با یه پسر مودب موفق شوخ طب آشنا شدم 

نزدیک سه ماه براش گریه کردم 

بهم درخواست دوستی داد 

نزدیک یع هفته بیشتر تحملش نکردم

از کجا

یه روز عقلمو از دست دادم بهش اعتراف کردم یه چیزای آبرو بری هم راجب یه دختره دیگه که بهش‌حسودی کردم گفتم بعد حسابی ضایعم کرد گفت چقد بچه ای،من فقط باهات شوخی میکردم نگفتم که بهت علاقه دارم و فلان

من با یه پسر مودب موفق شوخ طب آشنا شدم نزدیک سه ماه براش گریه کردم بهم درخواست دوستی داد نزدیک یع هف ...

میشه بگی مشکلش چی بود؟ اتفاقا این بعد اینکه بهش اعتراف کردم گفت مطلقه ام،ولی من اصلا روم نشد ازش بپرسم چرا طلاق گرفتی