2777
2789
دبیرستان. حسابداری

استارتر لزوما همه درس‌ها تموم نمیشن. بعضیا مخصوصا تخصصیا هنوز کلاس دارن. معمولا مدارسی که خاص نباشن بچه‌ها رو ملزم به اومدن نمیکنن و بچه‌ها میتونن تو خونه بخونن ولی کسی که درس براش مهمه می‌ره معمولا.

البته دوازدهم اینجوریه. دهم و یازدهم معمولا تا اوایل اردیبهشت برقراره و درس هم دارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب درسا تموم شدن چرا باید برن

برای ما تا هفته ی سوم اردیبهشت تدریس داشتن و تموم نشده بود  

یک هفته ی آخر فقط تکرار و دوره بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
استارتر لزوما همه درس‌ها تموم نمیشن. بعضیا مخصوصا تخصصیا هنوز کلاس دارن. معمولا مدارسی که خاص نباشن ...

یعنی میشه فقط برا تخصصیا برن؟ میشه عمومیارو نرن یعنی. 

دهم حسابداری کاردانشم.

یعنی میشه فقط برا تخصصیا برن؟ میشه عمومیارو نرن یعنی. دهم حسابداری کاردانشم.

نه دهم معمولا رفتن اجباریه. برای دوازدهم سخت نمی‌گیرن. البته بستگی به مدرسه هم داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻