2777
2789
گفتم چرا گناه کنم و بهم هم توجه نکنه؟ولش کردم گفتم هر چی شد شد الان حتی تو خونه هم آرایش ندارم در عو ...

ببخشیدا قصد فوضولی ندارم ولی اخه همه چیز که نماز و قرآن نیست مردا بصری هستن چه اشکالی داره تو خونه زیبا باشیم و به خودمون برسیم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم خیلی مودیه یه لحظه خیلی باهات شوخ و مهربونه یه لحظه دیگه سریع داغ میکنه و عصبانی میشه سر چیزای خیلی بیخود خسیسم هس دیگه هر مردی یه سری خصوصیات خوب و بد داره عوض کردن اونا سخته چون تو ذاتشون اینجوری رشد کرده من که سعی کردم خودمو قانع کنم و با اخلاقاش کنار بیام

ببخشیدا قصد فوضولی ندارم ولی اخه همه چیز که نماز و قرآن نیست مردا بصری هستن چه اشکالی داره تو خونه ز ...

به خودم هم می‌رسیدم چشم چرونی میکرد بیرون 

منم گذاشتم کنار

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من شوهرم خیلی مودیه یه لحظه خیلی باهات شوخ و مهربونه یه لحظه دیگه سریع داغ میکنه و عصبانی میشه سر چی ...

اره راس میگی

میخوام بدونم اگر من تغییر کنم اونم تغییر میکنه

کسی تجربه داره

خیلی نیاز دارم

اره راس میگیمیخوام بدونم اگر من تغییر کنم اونم تغییر میکنهکسی تجربه دارهخیلی نیاز دارم

من که خودمو تغییر دادم قبلا میزدم زیر گریه وقتی عصبانی میشد سرم داد میزد الان سکوت محض میکنم و البته بغض اذیتم میکنه اون لحظه ولی خب نیم ساعت بعدش میاد معذرتخواهی که برام اهمیتی نداره ولی خب از جر و بحث بیشتر و بی حرمتی جلوگیری میشه

در مورد عشق و علاقه میپرسم

نمیدونم بخدا یه مدت تو محبتتو زیاد کن ببین تغییری میکنه اگه نکرد بنظر من که نمیشه تغییرش داد به جنبه‌های مثبت دیگه‌ش نگا کن دست و دلبازی اهل تفریح خوش اخلاقی و چیزای دیگ خودتو اذیت نکن خیلی البته میدونم خیلی سخته زندگی حالت رباتی میگیره ولی دیگه نمیشه کاریش کرد

یعنی من بهش محبت کنممن ازش تعریف کنمنازش رو بکشمخوب زن نیاز داره به اینا

متوجه حرفت هستم منتها شاید هنوز به این درک نرسیده که توجه لازمه و....خیلی اوقات مرداد باخودشون میگن خب همه چی خوبه دیگه و...اینجور نیاز هارو متوجه نمیشن ..من میگم بهش بفهمون

متوجه حرفت هستم منتها شاید هنوز به این درک نرسیده که توجه لازمه و....خیلی اوقات مرداد باخودشون میگن ...

آره

چندین بار براش توضیح دادم

اما نتیجه ندیدم

دوست دارم منو متفاوت ببینه

متفاوت باعام حرف بزنه،عشق تو حرفاش باشه

و...

اما نمیشه

و منم خیلی نیاز دارم به عشق