حسودی نه ولی غبطه به اونایی که کاراشون تو هر مسیری خوب جلو میره و بدون درد سر
تو خانواده خوب به دنیا اومده شغل خوب داره ازدواج خوب و فرزند صالح و….
میدونم میگید ظاهر زندگی رو مقایسه نکن و فلان
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه اونایی که یکاریو میخوان و انجامش میدن یعنی اون چیزی میخوان میرسن بهش
به این ادما حسودیم میشه واقعا
در انتظار برف.... ... :)) توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه میکرد... {دیالوگ سریالBridgerton } اتک غمگین ترین تراژدی. هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>> هرماینی>> هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^
حسودیم نمیشه به کسی ولی حسرت بعضیا رو میخورم مثلا یکی از همکارام که وضعش خیلی توپه خیلی حسرتشو میخورم همش دوس دارم منم زندگیم مث اون بشه
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.