2777
2789
عنوان

شوهر دلسنگ🥺باتجریه ها بیایین

610 بازدید | 31 پست

الان یک ناراحتی پیش اومد از اول بگم اینکه، چند روزه شوهرم صداشو بلند میکنه سر چیزای کوچیک، میگه دست خودم نیست ولومه، ولی تو دوران عقد خوب بود،منم چند روزی هست سکوت میکنم در برابر دادهاش، ولی این بار بچو بغلم بود بردمش پای کامپیوترش داشت دست میزد که یکدفعه اومد و داد کشید که مگه نگفتم نبرش پای کامپیوتر،منم ترسیدم و خیلی بهم بر خورد، و گفتم بسه کوتاه اومدن و داد زدمصداتو دیگه بالا نبری، بدتر کرد و داد زد منم تا نهایت صدایی که در گلو داشتم داد زدم و گفتم صدای نحس تو به رخم میکشی،و هر حرفی گفتم و گفتم حیوون با صدات...گفت خفه شو و.....خلاصه نوزادم خیلی ترسیده بود ولی بس بود سکوت،خلاصه خاستم برم بیرون نذاشت گفت بری دیگه برنگردی اصلا، و از همون۳ ساعته بچه رو انداختم پیشش و تو اتاقم،دلم به حال بچم میسوزه ولی از طرفی اگه برم و بغلش کنم میفهمه نقطه ضعفمو که دلسوز و دلرحمم، چیکار کنم مقصر کیه؟ معذرت خواهی که اصلا نمیکنم چون بی لیاقته و خودخواه، راهنمایی عاقلانه و به جا بکنید باتجربه ها بیایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری والاع ادم تا یه حدی کوتاه میاد از یه جا به بعد همش میگه خب چرا همش من کوتاه بیام چرا من همش بگم باشه عزیزم اروم باش 

اونم فک کنه ازش میترسی که صدا نکرشو ببره بالا 

بهش محل نده بذار خودش یه تایمی با بچه درگیر باشه توام فکرشو نکن بعدا که جو اروم شد صحبت کن بکو این درست نیست فک کنی من نمیتونم ابرو ریزی کنم من فقط میخوام بچه ارامشش بهم نریزه یا نترسه وگرنه صدا بالا بردن هنر نیست

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵