2777
2789
عنوان

روزی 23 دقیقه صحبت کردن با نامزد اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست
خب عزیزم اگه شارژم براتون مهمه به نامزدتم بگو شاد نصب کنه اونجا تماس بگیرین رایگانم هس

مگه بچس😂😂

چت میکنیم من زیاد با تلفنی حرف زدن راحت نیستم 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اخه وقتتو پر کن برات مهم نباشه هم به نظدم راه حل موقتهادم شوهر میکنه که شوهرش بهش محبت کنه توجه کنه ...

همینو بگو 

منم ک نمیگم صب تا شب حرف بزنه باهام

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۳ دقیقه؟۲۳ دقیقه؟تایم میگیرین؟خب یه وقت ممکنه طرف انقدر کار داشته باشه، در حد ۲ تا تماس ۲ دقیقه ای ...

جوونای الان از جمله خود من تو معدنم گوشیشون دستشونه جتی اگه پرمشغله ترین ادم جهانم باشن بازم گوشی دستشونه

بزار من بگمت کمتر بش گیر بده واسه حرفیدن ببین چجوری دنبالت میاد..هرچی بری دنبالش اون دور تر میشه.. تجربس ک‌میگمت

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
همینو بگو منم ک نمیگم صب تا شب حرف بزنه باهام

من میفهمم کاملا حستو 

خب حق داری در بخوای در طوا روز بهت پیام بده 

در حد اینکه از حال هم باخبر شین و یکم صحبتای روزمرتونو باهم رد و بدل کنین به نظرم اصلا غیرمنطقی نیست

غیرمنطقی اینه ک شما از صب تا شب حواست به گوشیت باشه بعد اون بگه به نظرت وقت میکنم بهت پیام؟خب تو دوست داری از طرفش پیام تو گوشیت ببینی خصوصاا اینکه نامزدین اوایل رابطتونه اره شاید بعد اینکه رفتین زیر یه سقف دیگه خیلی مهم نباشه ولی تو نامزدی تو حق داری دلت بخواد

پسر منم همینه من اولاش خیلی بحث میکردمدیدم دیگه مردا اینن بازم یه تایمی پیدا کنن میزارن براتاونم مشغ ...

والا این تا یه دعوای درست حسابی راه ننداشختم درست نشد قبلا همین زنگا رو نمیزد

بخدا حدود یه ماه زنگ نزد اصلا

درست نمیشه اصلا با زبون خوش میگم با ناراحتی میگم اصلا فرقی نمیکنه مجبور میشم بحث کنم

والا این تا یه دعوای درست حسابی راه ننداشختم درست نشد قبلا همین زنگا رو نمیزدبخدا حدود یه ماه زنگ نز ...

باید متوجه بشه که توام تایم و توجه میخوای دیگه 

پسرا خیلی این قضیه ها رو سخت میفهمن

صبح میشه این شب 🌠
بزار من بگمت کمتر بش گیر بده واسه حرفیدن ببین چجوری دنبالت میاد..هرچی بری دنبالش اون دور تر میشه.. ت ...

چیکار کنم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم از فردا میگم ببخشید مهمون داریم نمیتونم صحبت کنم

البته قبلا ماه به ماهم زنگ نمیزد من هیچی نمیگفتم تاثیری نداشت که

جوونای الان از جمله خود من تو معدنم گوشیشون دستشونه جتی اگه پرمشغله ترین ادم جهانم باشن بازم گوشی دس ...

گوشی دستشون باشه؛ با اینکه بتونن حرف بزنن یا چت کنن فرق داره

بعضی وقتا طرف بخاطر درگیری ذهنی حوصله خودشم نداره؛ بعد میشینه حرف میزنه؟

بعد هم مگه قراره طرف ۲۴ ساعته مال شما باشه؟ یا شما مال اون؟

خب هرکس یه زمانهایی مال خودشه، یه زمانی سرکاره؛ یه زمانی درس داره، یه زمانی مختص خانواده‌اش هست؛ یه زمانی با دوستاشه، قرارا در همه حالت در حال حرف زدن با تلفن باشه؟؟؟

من میفهمم کاملا حستو خب حق داری در بخوای در طوا روز بهت پیام بده در حد اینکه از حال هم باخبر شین و ی ...

خیلی خوبه ک یه نفر منو فهمید

بخدا عاصی شدم از دستش 

احساس میکنم چهارسال باهاش برم زیر یه سقف پیر میشم

نمیدونم چیکار کنم دیگه

چیکار کنم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم از فردا میگم ببخشید مهمون داریم نمیتونم صحبت کنمالبته قبلا ما ...

ن نمیگم اینجوری.. میگم ینی ی سرع نگو چرا نحرفیدیم چرا وقت نزاشتی ... یا نزار همش اون اول خدافظی کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
گوشی دستشون باشه؛ با اینکه بتونن حرف بزنن یا چت کنن فرق دارهبعضی وقتا طرف بخاطر درگیری ذهنی حوصله خو ...

کسی نگفت در طول روز کلا با من صحبت کنه

همین زنگ زدنای ساده م تا یه هفته پیش انجام نمیداد

یه ماهه اصلا نیومده دیدنم

27 روز تمام زنگم نزد دعوا کردم باهاش دو روز خوب بود بعد باز یه ماه زنگ نزد 

الان در طول اون یه ماه تایم نداشت واقعا؟ یه طرفه قضاوت نکن عزیز

گوشی دستشون باشه؛ با اینکه بتونن حرف بزنن یا چت کنن فرق دارهبعضی وقتا طرف بخاطر درگیری ذهنی حوصله خو ...

اخه کسی نخواست 24 ساعته مال ما باشه که ولی مطمئنن از این 24 ساعت کم کمش 12 ساعت گوشی دستشونه از این دوازده ساعت یکی دو ساعتشو به طرف اختصاص نده دیگه من نمیفهمم ذوق و لشتیاقی میمونه برای ادامه رابطه؟رابطه نیازمند توجه و وقت گذاشتنه تا زنده بمونه همونطور که برای چیزای دیگه وقت میذاره برای طرفشم باید وقت بذاره

یه پیام دادن چیه که یه دختر سرش یه ماه بحث کنه چرا زنگ نمیزنی چرا پیام نمیدی ؟یه پیام و یه زنگه دیگه نمیخواد کوه جا به جا کنه تو روتین معمول زندگیش اختلال ایجاد بشه که

ن نمیگم اینجوری.. میگم ینی ی سرع نگو چرا نحرفیدیم چرا وقت نزاشتی ... یا نزار همش اون اول خدافظی کنه

چ بهانه هایی بیارم برا خداحافظی

میشه یکم بیشتر بگی