2777
2789

دکتر ابوالوردی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

خواجه

تهمتن

ناصری

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستیارانش ماهر هستن...خود دکتر آدم با تقوایی هست و فقط دنبال پول نیست رضایت براش مهمه

اره میدونم ی ویزیت پیششون رفتم و چون مشکل دندونم جزعی بود گفتن ک کامپوزیت کنم اما من بدم میاد 

نوید ناصری؟ دکتر تهمتن ک میگن دستیارانش انجام میدن درسته؟

اره

تهمتن بله کارش با دستیاراشه

نوید ناصری هم ممکنه چند خرجت کنه

به هرحال این سه تا معروفن

به نظر شخصی خودم خواجه بهتره

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

اره میدونم ی ویزیت پیششون رفتم و چون مشکل دندونم جزعی بود گفتن ک کامپوزیت کنم اما من بدم میاد

دقیقا تشخیصش همینه به جای ارتو میگه کامپوزیت

اگه سنت کمه این کار رو نکن پیش تهمتن

کامپوزیت دندونت رو از بین میبره

با ارتو سعی کن درستش کنی

نوید ناصری ممکنه چند خرجت کنه یعنی چی عزیزم؟ متوجه منظورتون نشدم

مورد دیدم

که بیمار ناصری بوده

حالا به هر دلیلی فرایندش دچار مشکل شده

ازش خواسته که یه بار دیگه هزینه کامل ارتو رو بده

البته سهل انگاری از بیمار بود

اما به هرحال

منشی خوش برخوردی هم نداره

یک بار مراجعه کنی متوجه میشی اگه عوض نشده باشه

و البته کارش تمیز هست در این شکی نیست

یعنی به همه میگه کامپوزیت کن؟

به همه رو که اطلاع ندارم

اون چندتایی که من دیدم که گفته کامپوریت کنن