2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بچه ی چندمتونه؟ ان تی رفتی؟

اولیه آره رفتم آزمایشم شنبه میبرم دکتر سونو خیلی خوب بود چون من برا قلبش سونو نرفتم این اولین بار بود بشدت حس خوبی داشت دست و پاهاش خیلی کوچولو بود قربونش بشم تازه جنسیتم بهم گف 

پس نگران نباشم من تهوعم یه هفته‌س تموم شده ولی اشتها ندارم و معده دردم

نه گلم نگران نباش 

واکنش  هر بدن به تغییرات هورمونی در بارداری متفاوته 

انشالله به خوشی و راحتی براتون بگذره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من خیلی گشنم میشه ضعف میکنم ولی اشتها ندارم اصلا

اره منم تا ۲۲ ۲۳ هفته همینجوری بودم البته خیلی حالم بد میشد. ولی الان چند روزه هرچی میخورم گشنمه بازم. تازه داره اشتهام باز میشه. اون موقع هیچی نمیتونستم بخورم. اگه هم میخوردم حالم بد میشد 

اره منم تا ۲۲ ۲۳ هفته همینجوری بودم البته خیلی حالم بد میشد. ولی الان چند روزه هرچی میخورم گشنمه باز ...

من که اومدم خونه مامانم ضعف دارم همش نمیتونم کارای خونمو بکنم 

میدونین تا هفته چند میشه به پشت خابید ؟

از وقتی فهمیدم باردارم نخوابیدم 

شاید این فکر غلط باشه بهتره از پزشک بپرسی ولی موقع بارداری همه جا میخوندم که خطر عدم خونرسانی به جنین یا پیچیدن بند ناف داره منم اصلا نخوابیدم 

اوایل سختم بود ولی زود عادت کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اره منم تا ۲۲ ۲۳ هفته همینجوری بودم البته خیلی حالم بد میشد. ولی الان چند روزه هرچی میخورم گشنمه باز ...

من در حد ۴   ۵ لقمه میخورم ولی هر ۳ ساعت انگار معده‌م سوراخه میوه دوس دارم که اصلا سیرم نمیکنه ولی همون چن لقمه نون یا برنج نگه میداره تا چن ساعت